![قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲۱ بهمنماه ۱۴۰۳](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333848_169.png)
پروژه توسعه غربی خط ۴ مترو، مسیری به طول ۴۲۰۰ متر بوده و دارای ۳ ایستگاه است؛ اولین ایستگاهی که در این بخش به بهره برداری خواهد رسید، ایستگاه موسوم به ایستگاه پروانه در منطقه باغ فردوس و یا همان بلوار مرحوم ناصر حجازی است.
ایستگاهی در منطقه ۵ شهر تهران که بهار امسال افتتاح میشود تا امکان دسترسی مسافران به شبکه خطوط مترو در محدودهای کم برخوردار از حیث شبکه حمل و نقل عمومی انبوه بر را فراهم نماید.
نام این ایستگاه در جلسه پایانی کمیسیون نامگذاری معابر و اماکن عمومی شهر تهران که واپسین روزهای اسفند ماه سال ۱۴۰۱ برگزار شد، به عنوان" ایستگاه علامه جعفری" تعیین و جهت تایید نهایی به هیات رییسه شورای اسلامی شهر تهران تحویل شد.