بیش از ۴۸ میلیون قطعه جوجه با نظارت بهداشتی دامپزشکی و پایش مستمر سلامت آن ها، در مرغداری‌های صنعتی در سال ۱۴۰۱ پرورش یافت.

ایوب پدرام رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور دامپزشکی خوزستان گفت: نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی از زمان جوجه ریزی در واحد‌های پرورشی شروع می‌شود و تا عرضه در بازار‌های مصرف ادامه یابد.

او می‌گوید: در این نظارت‌ها بر اساس شیوه‌نامه و دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی کشور، عواملی که باعث بروز مخاطرات بهداشتی می‌شوند، مورد شناسایی و بررسی قرار می‌گیرند و جهت کنترل عوامل تهدید کننده بهداشت عمومی و امنیت غذایی، اقدامات لازم صورت می‌پذیرد.

پدرام می‌گوید: به منظور رصد و پایش سلامت و نظارت بر رعایت شرایط بهداشتی و کنترل بیماری‌های حوزه طیور بالغ بر بیش از ۵ هزار مورد بازدید از مزارع پرورش مرغ گوشتی و تخمگذار استان به مرحله اجرا درآمد.

به گفته او رعایت دقیق توصیه‌های دامپزشکی توسط مرغداران که مبتنی بر دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی است سبب ممانعت از بروز بیماری‌های فراگیر و یا بیماری‌ها با تلفات بالا در سطح مرغداری‌ها و جلوگیری از شیوع این گونه بیماری‌ها می گردد و زمینه را برای ارتقای سطح تولید و استحصال گوشت مرغ سالم و بهداشتی برای مصرف‌کنندگان را فراهم می‌کند.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور اداره کل دامپزشکی  توصیه کرد، با رعایت دقیق دستورالعمل های سازمان دامپزشکی در کلیه مراحل پرورش اعم از خرید جوجه یا پولت، حمل و نقل، بهینه سازی مرغداری ها با شرایط مطلوب بهداشتی، واکسیناسیون پرندگان مطابق با الگو‌های موجود و درمان به موقع و استفاده از دارو‌ها با نظر و مشورت دامپزشکان، موفقیت خود را در عرضه تولید و سرمایه گذاری که موجب حفظ و تقویت امنیت غذایی جامعه نیز می باشد، تضمین نمایند.

برچسب ها: جوجه ریزی ، دامپزشکی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.