دکتر احمدی گفت: از جمله خطراتی که در فصل بهار افراد را تهدید میکند، مصرف قارچهای سمی است که گاه میتواند مسمومیتهای شدیدی را به همراه داشته باشد و کبد، کلیه و حتی مغز را از کار بیاندازد.
وی افزود: موارد مسمومیت شدید با قارچهای سمی در مواردی نیز میتواند جان فرد را تهدید کرده و خطر مرگ به همراه داشته باشد.
دکتر احمدی اضافه کرد: از همین رو نیاز است در مورد مصرف قارچ ها، دقت نظر ویژه داشته باشیم، چرا که امکان خوراکی بودن قارچها تنها در آزمایشگاههای ویژه وجود دارد و هیچ آزمایشی برای تشخیص خوراکی بودن قارچ از سوی افراد عادی وجود ندارد.
وی یادآور شد: مسمومیت با قارچ ابتدا در طی چهار تا ۲۴ ساعت پس از مصرف با علایمی نظیر تهوع و استفراغ، اسهال و شکم درد و تعریق بروز مییابد و گاهی علایم دیگری مانند توهم، خواب آلودگی، تشنج و یا بی قراری را نیز در پی دارد.
به گفته احمدی؛ مسمومیت کبدی، کلیوی یا آسیبهای مغزی، آسیبهایی است که در ادامه بروز مییابد.