سرپرست اداره‌کل دامپزشکی استان همدان از معدوم سازی بیش از ۴۰۳ تن نهاده دامی و فرآورده‌های خام دامی فاسد و تاریخ مصرف گذشته در این استان خبر داد

امیرحسین نقی‌پور بیان کرد: از ابتدای اجرای طرح تشدید بهداشتی نوروز و ماه مبارک رمضان توسط دامپزشکی در شهرستان همدان از ۱۳ اسفندماه ۱۴۰۱ تا ۱۱ فروردین‌ماه ۱۴۰۲، بیش از ۴۰۳ تن نهاده دامی و نیز فرآورده‌های خام دامی تاریخ مصرف گذشته و فاسد کشف، ضبط و معدوم سازی شده که از این میزان، ۴۰۰ تن به نهاده‌های دامی غیرقابل مصرف و بیش از سه تن به فرآورده‌های خام دامی فاسد اختصاص داشته است.

او با بیان اینکه این میزان مواد تاریخ مصرف گذشته و فاسد از سطح مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی و کشتارگاه‌ها کشف و معدوم سازی شده است، افزود: در اجرای طرح تشدید بهداشتی نوروز و ماه مبادک رمضان طی مدت فوق ۷۴۳۲ مورد بازرسی توسط دامپزشکی شهرستان همدان انجام گرفته که در این بازرسی‌ها ۴۴۶ مورد تخلف شناسایی و نیز ۴۷۵ مورد به مراجع قضایی معرفی و یا تذکر و پلمب و یا از آن‌ها تعهد محضری گرفته شده است.

نقی‌پور در ادامه با اشاره به بازدید سرزده روز گذشته خود از نحوه اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی نوروز و ماه مبارک رمضان در شهرستان همدان خاطرنشان کرد: طرح تشدید نظارت بهداشتی نوروز و ماه مبارک رمضان از ۱۳ اسفندماه سال گذشته آغاز شده است و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

او افزود: در اجرای طرح فوق به منظور حمایت از حقوق مصرف کنندگان، در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی اقدامات قانونی لازم به عمل خواهد آمد ضمن اینکه از تمامی هم استانی‌های عزیز درخواست داریم در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه و مصرف فرآورده‌های خام دامی مراتب را به سامانه تلفنی ۱۵۱۲ دامپزشکی استان همدان گزارش دهند.

سرپرست اداره کل دامپزشکی استان همدان یادآور شد: نظارت بهداشتی بر تمام مراحل تولید، فرآوری، نگهداری، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی و نهاده‌های مورد مصرف از طریق پایش مستمر مخاطرات بهداشتی در آنها، نقش مهمی در تامین سلامت غذا که یکی از ارکان سلامت جامعه است، دارد که در همین رابطه کارشناسان دامپزشکی به صورت دوره‌ای و مستمر اقدام به بازدید از این مراکز کرده تا موارد تخلف بهداشتی مورد شناسایی و رسیدگی قرار گیرد.

نقی‌پور در پایان ضمن تقدیر از تلاش‌های بازرسان دامپزشکی و ناظران بهداشتی سراسر استان همدان، بر اعمال دقیق ضوابط و مقررات بهداشتی به منظور ارتقاء سطح کیفی این محصولات و تضمین سلامت آحاد افراد جامعه تاکید کرد.

منبع:ابسنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.