سرهنگ مومنى در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: از جمله کارهایی که رانندگان نباید حین رانندگی آنرا انجام دهند خوابیدن است. این جملهای بسیار ساده و فرمولی است که همه ما آنرا میدانیم و هر شخصی با شنیدن این " پیام "، آنرا تصدیق میکند. پس چرا وقتی خواب چشمانمان را فرا میگیرد باز هم اصرار بر حرکت و ادامه دادن راه را داریم. چرا باید شرایطی را ایجاد کنیم که باعث ایجاد تصادف گردد؟
وى ادامه داد: شاید این جمله را بسیار از زبان کارشناسان تصادفات شنیده باشید که علت تصادف را خستگی و خواب آلودگی راننده عنوان کرده اند چرا که این موضوع دقیقا ارتباط مستقیمی با لحظه به خواب رفتن شما در رانندگی دارد و دقیقا سهم تقصیر در تصادفات از آن کسی میشود که خواب چشمانش را سنگین کرده باشد.
این مقام انتظامی گفت: چرا وقتی میدانیم خسته و خواب آلوده ایم باز هم پشت فرمان نشسته و رانندگی میکنیم و با خستگی و خواب آلودگی دهها کیلومتر رانندگی کرده غافل از اینکه بدانیم چه برما گذشته و چه خطراتی از کنارمان عبور کرده است.
سرهنگ مومنى گفت: رانندگان عزیز به این نکته مهم توجه داشته باشند که میزان و درصد زنده ماندن راننده و سرنشینان خودرویی که شما مسئولیت حفظ جان آنان را بر عهده گرفته اید، بعد از خوابیدن شما در حین رانندگی، دقیقا به شانس شما و شدت تصادف، واژگونی و سرعت دیگر وسایط نقلیه مقابل شما بستگی دارد و این یک واقعیت است.
وى تاکید کرد: کافی است در حین رانندگی لحظاتی چشمانمان روی هم برود و به خواب فرو رویم و چند صدم ثانیه از پدال و فرمان و ترمز و آیینه و خودروهای عبوری و مسافران و عابرین و پرتگاه و ... دست بکشیم آنگاه دیگر فرصتی برای جبران این چند دهم ثانیه و آنچه بر سر ما خواهد گذشت را نخواهیم داشت.
سرهنگ مومنی افزود: حال قبل از حرکت حتما استراحت کافی داشته باشید و چنانچه در حین رانندگی خواب چشمانتان را در بر گرفت به یک محل ایمن رفته پس از توقف کامل استراحت نموده و به همراهتان، ساعت زنگ دارتان و اطرافیان بگویید تا رفع خستگی و برطرف شدن خواب آلودگی " شما را بیدار نکنند.
ان شاءالله همیشه همه رانندگان محترم رعایت کنند تا مشکلی پیش نیاد. خدایا سفر همه مسافران را بی خطر بگردان.آمین