به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از ابتدای ایام نوروز تاکنون سه هزار و ۱۲۹ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام شده است.

محمد ملک‌زاده می گوید: ۱۷۷ تیم بازرسی در قالب ۲۷۹ نفر در ایام نوروز بر فعالیت مراکز تهیه و توزیع غذا و اماکن بین راهی نظارت داشتند.
 
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ۵ هزار و ۹۰۸ مورد کلرسنجی در استان، ادامه داد: مقدار مواد معدومی کشف شده ۲۸ هزار و ۸۷۷ کیلوگرم است.
 
او از رسیدگی به ۱۳۹ شکایت بهداشتی در ایام نوروز خبر داد و گفت: از هزار و ۵۴۸ مراکز تهیه و توزیع حساس مواد غذایی بازرسی شد.

ملک‌زاده از معرفی تعداد ۱۴۸مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به مراجع قضایی خبر داد و افزود: در این ایام ۳۲ مرکز هم پلمب شدند.

او تعداد اماکن عمومی بازرسی شده را ۶۴۶ مورد عنوان کرد و ادامه داد: از ۴۰۴ واحد حساس بازرسی و در این زمینه ۴۱ واحد به مراجع قضایی معرفی شدند.

ملک‌زاده همچنین از پلمب ۱۷ مکان عمومی در ایام نوروز خبر داد و اضافه کرد: علت اصلی پلپ این واحد‌های را رعایت نکردن اصول بهداشتی عنوان کرد.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.