نان‌های سنتی زینت بخش سفره‌های افطار هرمزگانی‌ها در ماه مبارک رمضان است.

عباس نوروزی معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری هرمزگان گفت: تاکنون ۴۰ نوع نان سنتی از جمله نان شَل شَلو، تُموشی، چَمچَمو و کُلوکُو در استان هرمزگان شناسایی شده است.

نوروزی با بیان اینکه این نان‌ها زینت بخش سفره‌های افطار هرمزگانی‌ها در ماه مبارک رمضان است، گفت: مهارت پخت نان سنتی هرمزگان با شماره ۳۱۳ و نان توموشی در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

او گفت: با توجه به یافته‌های باستان شناسی و کشف تنوره‌های باستانی پخت نان در رودان، قدمت پخت نان در هرمزگان به ۵ هزار سال پیش بر می‌گردد.

فرح امیری زاده کارشناس تغذیه نیز گفت: نان‌های سنتی هرمزگان به علت داشتن تخم مرغ، پنیر، روغن و سس ماهی (مهیاوه)، سرشار از انواع ویتامین ها، کلسیم و پروتئین است.

برچسب ها: نان های سنتی ، افطاری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.