سرهنگ مصطفی کول زاده سرعت غیرمجاز، لایی کشی، تغییر مسیرهای ناگهانی، سبقت های غیر مجاز، نبستن کمربند ایمنی، مکالمه با تلفن همراه در هنگام رانندگی و داشتن چراغ های سالم را از جمله این تخلفات حادثه ساز عنوان کرد.
وی هدف از اجرای این طرح را تشدید برخورد با تخلفات حادثه ساز و افرادی خواند که با رفتار ترافیکی خود راهها را ناامن میکنند و موجب ایجاد خطر و حادثه برای خود و دیگران میشوند.
فرمانده پلیسراه جنوب سیستان و بلوچستان گفت: کمربند ایمنی وسیلهای است که کارآمدی آن در کاهش ضایعات انسانی و جراحات ناشی از حوادث به اثبات رسیده بر این اساس بستن کمربند، یک کار تفننی و تشریفاتی نیست، بلکه یک نیاز جدی برای حفظ جان شما و سرنشینان خودرو است.
وی تاکید کرد: قبل از هر سفر باید از سالم بودن خودروی خود و کارکرد درست قسمتهای مختلف آن اطمینان پیدا کنید و علاوهبر آن اگر سفر شما طولانی است هر ۲ ساعت یکبار توقف و وضعیت فنی وسیله نقلیه خود را کنترل کنید.
سرهنگ کول زاده به رانندگان توصیه کرد که هرگز در حال رانندگی با سرنشینان خودرو گفتوگو نکنید و همچنین توجه داشته باشید که خوردن و آشامیدن حین رانندگی عمل خطرناکی است.
وی با اشاره به احتمال بارندگی و لغزنده شدن جادهها به رانندگان تاکید کرد که آهسته و با احتیاط برانید تا سالم به مقصد برسید،حادثه فقط برای دیگران نیست، همه باید احتیاط کنیم.