رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: با تشدید اجرای طرح سلامت نوروزی در شهرستان قزوین ۲۲ واحد صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی در قزوین پلمب شدند.

عبدالله دیده‌بان رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اشاره به اجرای طرح سلامت نوروزی که از ۲۴ اسفندماه سال قبل آغاز شده است ،گفت : در ۱۳ روزی که از اجرای این طرح می‌گذرد، ۲ هزار و ۵۰۰ فقره بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان قزوین داشتیم که در نتیجه این بازدید‌ها ۲۲ واحد صنفی پلمب شدند.

وی با بیان اینکه علت پلمب و تعطیلی این واحد‌ها داشتن نواقص بهداشت محیطی، رفع نکردن به موقع این نواقص و همچنین عرضه مواد غذایی غیر قابل مصرف بوده، گفت: رستوران، اغذیه‌فروشی، کبابی، مراکز تهیه غذای بیرون‌بر، نانوایی، خواروبار فروشی، قنادی و مغازه‌های لبنیاتی از جمله واحد‌های صنفی بودند که به خاطر تخلفات بهداشتی پلمب شده و به مراجع قضائی معرفی شدند.

دیده‌بان با بیان اینکه پرونده تخلفات واحد‌های متخلف توزیع مواد غذایی را تکمیل کرده و این واحد‌ها را به دادستانی معرفی کردیم، اضافه کرد: مدیریت اجرای این طرح به عهده رئیس گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی قزوین است و در اجرای این طرح ۴۰ نفر از بازرسان بهداشت محیط همکاری می‌کنند.

وی ادامه داد: طرح سلامت نوروزی به صورت ضربتی و در همه ساعت‌های شبانه‌روز در قزوین اجرا می‌شود و شدت اجرای این طرح و میزان بازرسی‌ها در روز‌های تعطیل بیشتر خواهد بود. در ضمن اجرای این طرح محدود به ساعات اداری نیست و در همه ساعت‌ها روز اجرایی می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی‌درمانی استان قزوین در ادامه صحبت‌هایش به آخرین آمار ابتلا و بستری کرونایی اشاره کرد و گفت: طی شبانه‌روز اخیر ۱۵ بیمار کرونایی جدید به خاطر علائم حاد تنفسی در بیمارستان‌های استان بستری شده‌اند و در حال حاضر جمعیت بستری‌های کرونایی از ۱۰۰ نفر عبور کرده است.

دیده‌بان افزود: با توجه به حجم ازدحام عمومی در تفرجگاه‌های نوروزی از مردم و گردشگران تقاضا داریم که ضمن تکمیل واکسیناسیون پروتکل‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک سه‌لایه بهداشتی را رعایت کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.