همزمان با ماه مبارک رمضان شهروند خبرنگار ما از پخت غذای محلی رشته دوغ توسط بانوان روستای تکه خبر داد.

همزمان با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان مسلمانان جهان به روزه داری و عبادت می‌پردازند. پخت غذا‌های نذری با عبادات روزه داران عجین شده و هنگام افطار با پهن کردن سفره‌های رنگین از روزه داران پذیرایی می‌کنند تا از ثواب آن بی بهره نمانند.
در این روز‌های معنوی بانوان روستای تکه در شهرستان نهاوند استان همدان با درست کردن غذای محلی رشته دوغ از روزه داران مسجد امام حسین (ع) پذیرایی کردند.
شهروند خبرنگار ما فیلمی ارسال کرده است که مشاهده می‌کنید.

منبع: حسین سهرابی - نهاوند


بیشتر بخوانید:

اولین افطاری ماه مبارک رمضان در بین الحرمین + فیلم


 

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار