علیرضا یوسفی هرکول قائمشهری، متولد ۵ شهریور ۱۳۸۲، که به گفته برخی رضازاده جدید است، موفق شد در مسابقات جوانان جهان طلای ۲ ضرب و همچنین مدال طلای مجموع، را به خود اختصاص دهد. یوسفی موفق شد رکورد مجموع جوانان را که قبلا در اختیار خود او بود ارتقا بخشد.
یوسفی با مهار وزنه ۲۳۹ کیلوگرمی در حرکت ۲ ضرب، علاوه بر کسب مدال طلای این حرکت و مدال طلای مجموع، رکورد تازهای را نیز در مسابقات وزنهبرداری قهرمانی جوانان جهان به نام خود ثبت کرد.
با این رکورد و همچنین روندی که یوسفی در این چند سال طی کرده است، به نظر میرسد وزنه برداری کشورمان در آیندهای نه چندان دور میتواند باز هم در سنگین وزن به شکوه گذشته باز گردد.
به مناسبت فرا رسیدن نوروز ۱۴۰۲، با این قهرمان جوان کشورمان گفتگویی داشتیم که از نظر خواهیم گذراند.
از سن کم به خاطر جثه بزرگتری که نسبت به هم سن و سالانم داشتم، پدرم مرا وارد رشته وزنه برداری کرد. از سال ۹۱ وارد این رشته شدم و از سال ۹۴، به صورت حرفهای ادامه دادم.
برای من سال نسبتا خوبی بود. توانستم طلای جهانی جوانان را به دست بیاورم و رکورد دوضرب جهانی را در مقطع جوانان ارتقا دهم. همچنین موفق شدم تا مدال نقره کشورهای اسلامی را نیز به دست بیاورم.
در اردیبهشت ماه طلای جوانان جهان بهترین خاطره من بود. در مسابقات کشورهای اسلامی هم به علت کسالتی که داشتم نتوانستم درست وزنه بزنم و این برای من خاطره بدی بود.
با توجه به تغییراتی که در فدراسیون و کادر فنی انجام شد، امیدوارم از اکنون به بعد هم بتوانیم مسابقات را با شکل بهتری پشت سر بگذاریم. ۶ ماه اول سال ۱۴۰۲، مسابقات فشردهای در پیش داریم.
امکانات استاندارد خیلی کم داریم. چیزهایی را که برای تمرینات اولیه نیاز داریم در اختیار نداریم. امیدواریم که انوشیروانی این مشکلات را برطرف کنند.
باید همه جوانب را در نظر بگیرند. بحث وزنه برداری از تمام رشتهها جداست. این ورزش نبرد انسان با فولاد سرد است. فولاد سرد هم نه روح دارد و نه جسم. بودند کسانی که زیر وزنه قطع نخاع شدند و به شدت آسیب دیدند. هرکس بخواهد شروع کند باید همه چیز را در نظر بگیرد و بعد وارد این رشته شود. وزنه برداری سخت و بیرحم است.
نمیشود یک نفر را به عنوان ورزشکار برتر معرفی کرد. اما فکر میکنم کامران قاسم پور انتخاب درستی باشد.
فکر میکنم آقای درستکار با توجه به نتایج خوبی که گرفت، بهترین مربی سال باشد.