
نرگس جعفری گفت: نظارتهای بهداشتی از سوی بازرسان مرکز بهداشت استان قم همزمان با ایام عید نوروز و ایام ماه مبارک رمضان افزایش یافته است.
مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی قم با اشاره به فعالیتهای بازرسی کارشناسان مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان قم عنوان کرد: ۱۸۶۵ مورد نظارت بهداشتی توسط بازرسان مرکز بهداشت و ۱۸۴ نظارت در قالب گشتهای مشترک صورت گرفته است.
مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی قم ادامه داد: طی بازرسیهای به عمل آمده در ۴۵ مورد اخطار بهداشتی صادر شده و ۵ مرکز نیز تعطیل شدند.
جعفری اضافه کرد: طی این مدت بالغ بر ۱۴۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر قابل مصرف معدوم سازی شدند.
مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی قم عنوان کرد: طی ده روز گذشته ۷۰ مورد شکایت بهداشتی به سامانه ۱۹۰ مرکز بهداشت استان قم رسیده که وارد مورد رسیدگی و پیگیری قرار گرفتند.
جعفری گفت: تاکنون ۴۳۵ مورد کنترل کیفی و کلرسنجی آب شرب و ۲۰ مورد نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک نیز صورت گرفته است.