مدیرکل دامپزشکی استان تهران گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی از ۱۳ اسفند آغاز و تا ۵ اردیبهشت ادامه دارد.

آقای مسعود محمدیان گفت: اداره کل دامپزشکی استان ها طرح تشدید نظارت بر تولید، بسته بندی، عرضه و جابه جایی هرگونه فرآورده های خام دامی را از ۱۳ اسفند آغاز کرده و همواره تا ۵ اردیبهشت ادامه دارد.

به گفته او، ۹۷ اکیپ ثابت و سیار در قالب ۱۲۰ نفر کارشناس در ۳۰ کشتارگاه فعال دام و طیور نظارت دارند. 

محمدیان ادامه داد: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز بسته بندی فرآورده های خام دامی، مراکز عرضه محصولات پروتئینی و خودروهای حمل فرآورده ها وجود دارد؛ بنابراین از مردم تقاضا داریم که موارد مشکوک و مشکلات عدم انطباق بهداشتی را از طریق شماره ۱۵۱۲ اعلام کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان تهران گفت: با توجه به گستردگی مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در استان تهران از ناظران بهداشتی هم تقاضا داریم که در این ایام ما را کمک کنند تا تایید سلامت فرآورده ها از مزرعه تا سفره را داشته باشیم.

او با بیان اینکه بهداشت خط قرمز ماست، گفت: در حوزه فرآورده های خام دامی تعارف نداریم و با متخلفان برخورد می کنیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۲ ۰۶ فروردين ۱۴۰۲
باید رستوران‌ها و کترینگا شدیدا کنترل بشن چون کارگراشون برا تفریح و انتقام گیری تو غذاها تف میندازن
آخرین اخبار