سرهنگ امیر مختاری گفت: ماه مبارک رمضان، «ماه تزکیه و خودسازی» است و مسافران نوروزی، مردم عزیز و به ویژه متصدیان واحدهای صنفی و اماکن عمومی بایستی نکاتی را رعایت کنند.
۱- متصدیان هتل ها، مهمانپذیرها، رستورانهای بین راهی، پایانهها و ایستگاههای راه آهن با اخذ مجوز از مراکز ذی ربط و ضمن رعایت شئون اسلامی و پوشاندن فضای خود (به نحوی که از بیرون قابل رویت نباشد) میتوانند به مسافران خود خدمات ارائه کنند و فعالیت سایر اماکن پذیرایی فاقد مجوز ویژه ماه مبارک رمضان از یک ساعت قبل از اذان مغرب (افطار) مجاز است.
۲- سرنشینان محترم وسایل نقلیه (اعم از عمومی و شخصی) که در حال تردد هستند و همچنین هموطنان عزیزی که از فضای پارک ها، بوستانها و تفرجگاهها استفاده میکنند موظف به رعایت حرمت ماه مبارک رمضان بوده و انتظار میرود که از هرگونه تظاهر به روزه خواری، ایجاد آلودگی صوتی و اعمال منافی شئونات اسلامی و اخلاقی اجتناب کنند.
۳- یکی از جهات معنوی این ماه مبارک رعایت پیش از پیش عفاف و حجاب و دوری از ناهنجاریها است. انتظار میرود همگان ضمن رعایت فضای معنوی حاکم بر جامعه، اخلاق و پوشش اسلامی را مراعات کرده و برای تقویت مراتب خویشتنداری، تحکیم پیوند ایمانی و گسترش ارزشهای اخلاقی، هنجارهای دینی به ویژه عفاف و حجاب در محیطهای عمومی با دقت بیشتری از سوی همگان رعایت شود.
۴- گشتهای انتظامی در زمان افطار و شبهای قدر که حضور و تردد مردم عزیز تراکم بیشتری دارد، تلاش میکند با حضور خود، رفت و آمد را تسهیل و امنیت را ارتقاء بخشد حتما، همکاری مردم و روزه داران بسیار راهگشا خواهد بود.
۵- ضوابط و نحوه صدور مجوز ویژه رمضان برای واحدهای صنفی در ماه مبارک رمضان از طریق اتحادیههای صنفی ذیربط به اعضاء تحت پوشش ابلاغ شده است و منصدیان ملزم به اجرای آن هستند و مسئولیت عدم رعایت موارد یاد شده متوجه مسئولان و متولیان اماکن مربوطه است.
فرمانده انتظامی شهرستان قم در پایان از همکاری مردم شریف استان قدردانی و بر رعایت شئون اسلامی تاکید و از همه شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.