![فروش ۹۰ روزه محصولات ایران خودرو از امروز](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353824_989.png)
سرهنگ علی احمد شاوردی رییس پلیس راهور ایلام اظهار داشت: سال جدید را خدمت همه شهروندان و مسافرانی که استان ایلام را به عنوان مسیر سفر خود انتخاب کرده اند تبریک عرض میکنم.
سرهنگ شاوردی ادامه داد: در این روزها شاهد افزایش حجم تردد در استان ایلام هستیم که عدم رعایت قوانین و مقررات راهنمایی رانندگی و بی دقتی برخی رانندگان متاسفانه باعث بروز تصادفات فوتی، صدمات و خسارتهای جبران ناپذیری برای خانوادهها خواهد شد.
وی افزود: رانندگان از هرگونه عجله و شتاب هنگام رانندگی در ایام تعطیلات خودداری کنند و به قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی احترام بگذارند.
رییس پلیس راهور ایلام گفت: توصیه پلیس راهنمایی و رانندگی به رانندگان و مسافران عزیز این است که بعد از هر دوساعت رانندگی ۱۵ دقیقه استراحت و حتی المقدور از نوشیدنیهای کافئین دار استفاده نمایند.