محمدهادی ایمانیه در حاشیهی آخرین جلسه شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی، ضمن تبریک به اعضای جدید اتاق بازرگانی استان فارس گفت: در این جلسه هشت موضوع در دستور کار قرار داشت که مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
او، عمده مشکلات و موانع تولیدکنندگان و شرکتهای مهندسی را مباحث مربوط به سازمان تامین اجتماعی و مالیات عنوان و گفت: در این جلسه تلاش کردیم اختلاف نظرها مرتفع شود؛ برخی موارد نیز به جهت کارشناسیهای دقیق به کمیتههای تخصصی ارجاع شد تا ضمن بررسی، نتایج آنان مشخص شود.
ایمانیه به آخرین اطلاعات و آمارهای واصل شده از طریق دستگاههای ذیربط اقتصادی استان اشاره کرد و گفت: یکی از فاکتورهایی که از ابتدا برای مدیریت استان و بویژه مدیریت اقتصادی اهمیت داشته و دارد، منابع و مصارف بانکهای مستقر در فارس بوده است.
او گفت: مردم استان سپردههایی را نزد بانکها به امانت میگذارند و توقع دارند طبق قوانین و مقررات پولی کشور در مسیر ارائه تسهیلات در اختیار تولیدکنندگان، صاحبان صنایع در جهت تولید و ایجاد اشتغال و همچنین در قالب ارائه تسهیلات خرد به مردم همین استان مصرف شود.
استاندار فارس با تاکید بر اینکه به دفعات در خصوص منابع و مصارف، به بانکهای خصوصی مستقر در استان تذکر داده شد است، گفت: پنج بانک خصوصی استان علی رغم همه تذکرات، روشهای دیگری را برای مصارف این منابع در پیش گرفته اند که بر اساس اعلام همه دستگاههای اقتصادی و بازرگانی استان ظلم بزرگی به مردم فارس است و در واقع سپردههای مردم استان فارس را به غیرفارسیها تسهیلات میدهند.
نماینده عالی دولت در استان افزود: وقتی منابع این بانکها در فارس هزینه نمیشود قطعا در سایر نقاط کشور هزینه خواهد شد و در مسیر رونق اقتصادی استان، ایجاد اشتغال و ارائه تسهیلات خرد، مردم این استان را با مشکل مواجه میکنند.
استاندار فارس با تاکید بر اینکه همواره در تلاش بودهایم بصورت شفاف مسائل، مشکلات و اتفاقات را با مردم عزیز و فهیم فارس در میان بگذاریم، تصریح کرد: هم استانیهای عزیز ما از این به بعد قطعا در بانکهایی سپرده گذاری خواهند کرد که منافع حاصل از آن برای همین استان هزینه شود.
براساس این گزارش، بانکهای سرمایه، پاسارگاد، ایران زمین، اقتصاد نوین و آینده پنج بانک خصوصی مستقر در فارس هستند که بیش از ۵۵ درصد و بعضا بیش از ۸۰ درصد منابع خود را خارج از استان فارس هزینه میکنند.