علیاصغر عبدلی در گفتوگو با رسانه ملی با اشاره به اینکه امسال ۲۶ واحد نیروگاهی جدید به ظرفیت چهار هزار مگاوات وارد مدار شده است، افزود: علاوه بر این توان تولید برق ۲۸۶ واحد نیروگاهی موجود کشور نیز هزار و ۳۵ مگاوات افزایش یافته است که با انجام اقدامات یاد شده مجموعا حدود پنج هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاههای حرارتی کشور افزوده شده است.
وی ادامه داد: همچنین امسال دو هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی جدید از طریق واحدهای نیروگاهی بخش صنایع، نیروگاههای تجدیدپذیر و تولید پراکنده وارد مدار شده است که مجموع این اقدامات افزایش هفت هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاهی کشور را به دنبال داشته است.
عبدلی تاکید کرد: با انجام این اقدامات در طول سال جاری ظرفیت نیروگاههای حرارتی از مرز ۷۴ هزار مگاوات فراتر رفته و مجموعه ظرفیت نیروگاهی کشور به حدود ۹۱ هزار مگاوات رسیده است که این اقدامات در تامین برق پایدار روزهای اوج مصرف تابستان نقش بسیار اثرگذاری خواهد داشت.
مدیرکل دفتر نظارت و بهسازی نیروگاههای شرکت برق حرارتی اضافه کرد: از جمله اقدامات موثر در تامین برق مورد نیاز تابستان امسال انجام به موقع برنامههای تعمیراتی و افزایش آمادگی واحدهای تولید برق حرارتی بوده است که همین امر منجر شده است تا ضریب آمادگی نیروگاههای حرارتی در تابستان سال جاری از مرز ۹۸ درصد عبور کند که رقم بسیار بالایی در میانگین جهانی است.
وی تاکید کرد: در زمینه راندمان نیروگاهها نیز با احداث واحدهای نیروگاهی جدید راندمان بالا و نصب واحدهای بخار نیروگاههای سیکلترکیبی، راندمان متوسط نیروگاههای حرارتی کشور از مرز ۳۹ درصد عبور کرده است.
عبدلی با اشاره به اینکه برای پیک تابستان امسال ۱۰۷ هزار مگاوات برنامه تعمیراتی پیشبینی شده است، گفت: تعمیرات انجام شده در این بخش با استفاده از توان ساخت داخل شرکتهای دانشبنیان و تولیدکنندگان داخلی در حال انجام است و امیدوارم در زمینه تعمیرات نیروگاهها مشکلی در تابستان نداشته باشیم.