سیامک بیگی، سرپرست شرکت خدمات حمایتی جهادکشاورزی ایلام اظهار داشت: عمده محصولات تولید شده این کارخانهها علاوه بر تامین نیاز داخلی به سایر استانهای کشور نیز صادر میشود.
وی افزود: این کارخانهها در دو شهرستان دهلران و ایوان فعال هستند وی ادامه داد: ۵٠ درصد کود اوره و ۷٠ درصد سایر کودها در انبارهای شرکت خدمات حمایتی شهرستان ایلام و مهران ذخیره است، که در مواقع نیاز به پیک کاری این شرکت کمک و مورد استفاده قرار میگیرد.
سرپرست شرکت خدمات حمایتی جهادکشاورزی ایلام بیان داشت: در راستای ارائه خدمات مناسب، کیفیت کودهای تولیدی که عمدتا صادراتی هستند در کارخانههای استان تست میشود.
بیگی عنوان کرد: در حال حاضر ۹٠درصد کودهای شیمایی کشاورزان در داخل کشور و ۱۰ درصد باقیمانده مانند کود فسفاته از خارج کشور وارد میشود.
وی خاطر نشان کرد: مهمترین برنامه شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در سال ۱۴۰۲، به صفر رساندن واردات کود شیمیایی است.
سرپرست شرکت خدمات حمایتی جهادکشاورزی ایلام افزود: مهمترین رسالت شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در استان و کشور تامین به موقع نهادهها و سموم کشاورزی میباشد و در این راستا به اهداف خود دست یافته است.
وی تصریح کرد: هم اکنون کود شیمیایی برای چهار محصول گندم جو، کلزا، و چغندر قند تامین میشود. در سال ۱۴۰۲ محصولات برنج، درختان میوه، سبزی و صیفی جات نیز به این تعداد افزوده میشوند.
بیگی در پایان بیان داشت: در حال حاضر ۱/۵ برابر بذر تولید شده با کیفیت بالا به استانهای دیگر صادر و در این زمینه ایلام خودکفا است.