رئیس اداره دامپزشکی دزفول گفت: در طی ۱۴ روز از اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی صورت پذیرفت.

محسن ورجاوند گفت: با اجرای طرح تشدید، کنترل و نظارت بر فرآورده‌های خام دامی که از ۱۳ اسفند ماه همزمان در سراسر کشور در استان نیز شد و تا پنجم اردیبهشت ماه سال آینده ادامه خواهد داشت در طی ۱۴ روز ۴۰۰ واحد عرضه فرآورد‌های خام دامی در سطح شهرستان دزفول مورد رصد و پایش کارشناسان دامپزشکی قرار گرفت.

او می‌گوید: در این راستا و طی بازرسی‌های صورت گرفته از کشتارگاه ها، رستوران ها، هایپرمارکت‌ها و فروشگاه‌های عرضه گوشت، مرغ و ماهی ۴۵۰ کیلوگرم فرآورده خام غیر بهداشتی ضبط، معدوم و از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.

به گفته او بازرسان دامپزشکی در دو نوبت صبح و عصر و در روز‌های تعطیل و کاری نسبت به بازرسی از کشتارگاه ها، رستوران ها، هایپرمارکت‌ها و فروشگاه‌های عرضه گوشت، مرغ و ماهی اقدام می‌کنند.

رئیس اداره دامپزشکی دزفول تصریح کرد: توصیه می‌شود شهروندان و مسافران هنگام خرید محصولات خام دامی به تاریخ انقضا، مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی، رنگ، بو و وضعیت ظاهری محصول توجه کافی کرده و در صورت مشاهده موارد غیربهداشتی با اداره دامپزشکی شهرستان دزفول و به شماره تلفن ۴۲۴۲۰۹۱۱ تماس بگیرند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار