وحید موسیپور سرپرست اداره کل استاندارد آذربایجانغربی گفت: هدف از اجرای این طرح صیانت از ایمنی سلامت احقاق حقوق عامه مردم، استانداردسازی بازار نوروزی و کنترل کمی و کیفی عرضه کالاها و خدمات در آستانه نوروز است.
وی اضافه کرد: اولویت این طرح با مراکز خدماتی و رفاهی از جمله پایانههای مسافربری برونشهری، فرودگاه، ایستگاه راهآهن، مراکز اقامتی بینراهی، رستورانها، هتلها، قالیشوییها، مراکز عمده عرضه آجیل و خشکبار و مراکز عرضه مواد غذایی است.
سرپرست اداره کل استاندارد آذربایجانغربی در ادامه گفت: بر اساس چکلیستی که از سوی سازمان ملی استاندارد در اختیار داریم موارد مختلفی از استانداردبودن تجهیزات این مراکز تا مواردی مانند استاندارد سیستم تهویه، استاندارد نحوه ورود به وسایل حمل و نقل و ... ارزیابی خواهد شد.
وحید موسیپور اضافه کرد: برای انواع مواد غذایی نیز استانداردهای مختلفی از جمله وزن کالا، کیفیت آن وجود دارد که در بازار نوروزی عرضه این محصولات رصد میشود.
وی با اشاره به گستردگی بخشهای مختلف و لزوم مشارکت مردم در زمینه استانداردسازی کالا و خدمات گفت: شهروندان میتوانند گزارش تخلفات عدم استانداردبودن کالا و خدمات را از طریق سامانه شکایات ۱۵۱۷ به ادارهکل استان اطلاعرسانی کنند.