مریم محمدزاده گفت: با پرداخت این میزان تسهیلات بانکی ۶ هزار نفر در بخش کشاورزی هرمزگان مشغول به کار شدند.
او گفت: همچنین از ابتدای سالجاری تاکنون ۲ هزار و ۴۳۴ فقره مجوز فعالیت تولیدی و خدماتی در بخش کشاورزی هرمزگان صادر شد که نسبت به سال قبل بین ۴۰ تا ۵۰ درصد افزایش داشته است.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: از این تعداد یکهزار و ۸۱۹ فقره مجوز صادره مربوط به موافقت اصولی و پروانه بهرهبرداری طرحهای کشاورزی در هرمزگان بوده که ۳۶ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته است.
محمدزاده گفت: همچنین در این مدت ۴۰۸ فقره جواز تاسیس کسب و کار و ۲۰۷ فقره جواز پروانه بهرهبرداری واحدهای تولیدی در هرمزگان صادر شد که نسبت به پارسال به ترتیب ۵۴ و ۴۰ درصد افزایش نشان میدهد.
او گفت: مجوزهای صادر شده در سالجاری بیشتر در حوزه تولیدات دامی، طیور و شیلات، تولیدات گیاهی و گلخانه، گیاه پزشکی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، پروانه مرتعداری و حفظ کاربری زمینهای کشاورزی بوده است.
معاون جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: سال گذشته مطابق بند الف تبصره ۱۸ افزون بر چهار هزار و ۳۸۰ میلیارد ریال در قالب ۲۴۰ طرح، موفق به اخذ تسهیلات در بخش کشاورزی شده است که از این طرحها ۵۵ درصد در زمینه ایجاد گلخانه، ۲۶ درصد در بخش شیلات و آبزیان، پنج درصد صنایع تبدیلی و ۱۴ درصد نیز در سایر موارد برای اخذ تسهیلات اقدام کردهاند.
او با اشاره به فعال شدن سامانه سماک (سامانه مجوزهای الکترونیکی کشاورزی) به منظور توسعه دولت الکترونیک و راهبرد فناوری اطلاعات وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: در این سامانه تمامی مجوزهای مورد تایید سازمان جهادکشاورزی ثبت میشود.
گفتنی است؛ سطح زیرکشت فعلی محصولات هرمزگان افزون بر ۱۶۵ هزار هکتار با تولید سالانه افزون بر ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تُن محصول است که ۷۸ هزار هکتار آن در بخش زراعی و ۸۷ هزار هکتار باغی است.