مدیرعامل بیمارستان مطرح کرد:

بیمارستان رضوی در مسیر توسعه بهداشت و درمان شرق کشور

محسن محور مدیرعامل بیمارستان رضوی گفت: بیمارستان فوق تخصصی رضوی از مراکز درمانی زیرمجموعه آستان قدس رضوی است که در سال‌های متمادی توانسته بار زیادی از توسعه بهداشت و درمان شرق کشور را به دوش بکشد.

محسن محور مدیرعامل بیمارستان رضوی درباره ظرفیت‌های بیمارستان رضوی برای توسعه بهداشت و درمان گفت: برای طبقه بالای پارکینگ بیمارستان که در فروردین به بهره برداری می‌رسد، مجوز ساخت ۵۵ هزار متر بنا و ۱۵۰ تخت موجود است که ان شاءا... با حمایت‌های تولیت محترم اگر ساخته و به مرکز قلب و سرطان تبدیل شود، شرق کشور را در حوزه قلب و سرطان خودکفا می‌کند.

او درباره تاریخچه بیمارستان رضوی و خدمات آن نیز افزود: این بیمارستان در یک فضای ۴۰ هکتاری و با بنای بالای ۱۰۰ هزار متر احداث شده است، حدود ۴۰۰ نیروی پزشک و ۱۸۰۰ نیروی انسانی غیر پزشک در این بیمارستان فعال هستند.

 مدیر عامل بیمارستان رضوی ادامه داد: بیمارستان به لحاظ امکانات یک نمونه عالی است، در بحث تشخیص، کار ویژه‌ای که ما انجام می‌دهیم، رادیو دارو‌هایی است که تولید می‌کنیم، خوشبختانه در دو سال گذشته ۷ رادیودارو را این بیمارستان با همکاری سازمان انرژی اتمی ساخته است که برخی از این دارو‌ها برای تشخیص و برخی برای درمان است، البته حدود ۵ دارو را خودمان ساخته ایم، در بخش تصویربرداری نیز تجهیزات کامل است، در بخش تشخیص بیماری‌های قلبی به تازگی یکی از کار‌های بزرگی که انجام شده، فعال شدن یک سی تی آنژیوی ۲۵۶ است که فعال‌ترین بخش آنژیوی منطقه است، در زمینه جراحی‌های مغز نیز یک سری جراحی‌ها انجام می‌شود که بیمار در زمان جراحی بیدار است، همچنین در زمینه سرطان به دلیل امکانات تشخیصی موفق هستیم.

محور بیان کرد: این بیمارستان به بخش رادیوتراپی مجهز است که بیماران علاوه برشیمی درمانی، رادیو تراپی می‌شوند، به طور متوسط روزانه ۸۰ عمل جراحی در این بیمارستان انجام می‌شود که در همین زمینه در دوسال گذشته ۱۱ اتاق عمل راه اندازی کردیم و بخش‌های دیالیز و دندان پزشکی را توسعه دادیم.

افتتاح مهمان سرا تا آخر هفته

محور مدیرعامل بیمارستان رضوی درباره بخش گردشگری سلامت گفت: همزمان با افتتاح بیمارستان رضوی، بخش آی پی دی شروع به کار کرده است و ما مجوز آن را داریم، با تمهیداتی که داشتیم مهمان سرایی نیز تا آخر هفته با ظرفیت ۶ اتاق و ۱۴ نفر، افتتاح می‌شود و زائران سلامت از هتل بی نیاز می‌شوند، خدمات ترجمه رایگان به زبان‌های عربی، ترکمنی و انگلیسی نیز داریم، در سال ۱۳۹۹ با توجه به کووید، ۲۹۷ نفر، سال ۱۴۰۰ تعداد ۸۳۹ نفر و در ۱۱ ماه امسال ۱۲۲۱ زائر سلامت را بستری کردیم، آمار بیماران سرپایی در این حوزه نیز در سال ۱۳۹۹ تعداد ۱۴۵۴ نفر، سال ۱۴۰۰ تعداد ۵۰۸۰ نفر و آمار ۱۱ ماه امسال ۷۰۱۸ نفر بوده است.ند: اکنون بیشترین آمار مراجعه کننده ما از کشور عراق است که بیشتر برای آی وی اف مراجعه می‌کنند، بعد از عراق، افغانستان و ترکمنستان بیشترین آمار را دارند، از بحرین هم تعدادی اندک بیمار داریم. دکتر محور یادآور می‌شود: برای جذب زائران سلامت به نمایشگاهی مجهز در ترکمنستان رفتیم و موفق شدیم مسیر را باز کنیم که زائران سلامت به این جا بیایند.

او افزود: در بحث گردشگری سلامت ضمن این که همتی در مقامات استان وجود دارد، نظارت بیشتری برای هدایت زائران سلامت می‌طلبد، همچنین به همکاری و مساعدت بین عوامل دست اندرکار نیاز است.

افتتاح بخشی دیگر برای اصلاح ناباروری تا شهریور ۱۴۰۲
مدیرعامل بیمارستان رضوی با اشاره به یکی از اقدامات توسعه زای بیمارستان رضوی گفت: در بخش اصلاح ناباروری بسیار موفق هستیم، تولیت آستان قدس دستور داده اند بخش مجهزی برای این منظور افتتاح شود که اکنون درحال ساخت آن در ۲ هزار و ۵۰۰ متر فضا هستیم و امیدواریم در شهریور ۱۴۰۲ افتتاح شود. وی تصریح می‌کند: حدود ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای این کار درنظر گرفته شده که فعلا ۲۵ درصد برای بنا‌ها و ۲۵ درصد برای تجهیزات آن تخصیص یافته است.

او با اشاره به یکی دیگر از اقدامات توسعه‌ای این بیمارستان افزود: پارکینگی با ظرفیت هزار خودرو ساخته شده که آماده افتتاح است و فروردین به بهره برداری می‌رسد، برای طبقه بالای این پارکینگ مجوز ساخت ۵۵ هزار متر بنا و ۱۵۰ تخت موجود است که ان شاءا... با حمایت‌های تولیت محترم اگر ساخته و به مرکز قلب و سرطان تبدیل شود، شرق کشور را در حوزه قلب و سرطان خودکفا می‌کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.