احمدی صدر اظهار کرد: سلسله پویشهایی در شهرداری تهران با عنوان نذر یاری را راه اندازی کردهایم که در طول سال و به بهانههای مختلف برگزار میشود تا از خیرین، شهروندان و سازمانهای مردم نهاد و ... که اقدامی را سالهای سال خودشان در دستگیری از نیازمندان انجام میدهند با نقش حمایتی و تسهیل گری انجام بدهیم.
وی افزود: پویش نذر یاری در قالب طرح بهار ایران به موضوع آزادی زنان زندانی جرایم غیر عمد اختصاص دارد و امیدواریم به همت همه کسانی که در این حوزه دغدغهمند هستند بتوانیم سال جدید و ماه رمضان را به شکلی آغاز کنیم که زن زندانی جرایم غیر عمد که بیشتر مالی هستند را نداشته باشیم. همین پویش میتواند به موضوع زنان زندانی جرایم غیر عمد خاتمه دهد و تعدادی از آنها در لحظه سال تحویل در کنار خانواده خود باشند.
احمدی صدر به پویش جمعآوری اسباب بازی با عنوان نذر همدلی و نذر یاری هم اشاره کرد و گفت: در بسیاری خانوادهها بعد از بزرگ شدن کودکان اسباب بازیها باقی میماند که میتوانند آن را در این پویش به کودکانی که نمیتوانند اسباب بازی خرید کنند، هدیه بدهند و اسباب بازیها جمعآوری و پس از ضد عفونی، بخشی که قابل استفاده خواهد بود مرتب میشود و به کودکانی که توانایی خرید ندارند هدیه داده میشود.
وی گفت: از همه خیرین و کسانی که در حوزه زنان زندانی جرایم غیر عمد دغدغه دارند دعوت میکنیم تا نیت خود را از این طریق عملی کنند و امیدوارم با این گلریزان بتوانیم هر چه زودتر نسبت به آزادی این افراد اقدام کنیم تا به خانواده خود بازگردند و استقبال میکنیم اگر شهروندان نیازمندی را در اطراف خود میشناسند نسبت به معرفی آنها اقدام کنند.
احمدی صدر در مورد پویش افطاری ساده اظهار کرد: در ۳۵۲ محله تهران در پویش نذر یاری پیش بینی سه میلیون افطاری ساده انجام شده است که توسط مردم برای مردم انجام خواهد شد و ما از این طرح حمایت میکنیم چراکه هدف اصلی آن این است که مردم بتوانند سفرههای خود را با یکدیگر تقسیم کنند. شهروندان میتوانند به صورت مستقیم و از طریق شماره حسابی که نسبت به آن اطلاع رسانی لازم انجام میشود، اقدام کنند و سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران آدرسی برای پویش نذر یاری و اسباب بازیها اعلام خواهد کرد. همچنین هر خیری که با سازمان در ارتباط است میتواند به صورت مستقیم نسبت به عملی کردن نیت خود اقدام کند. مجمع خیرین ما شامل بیش از ۱۰۰۰ خیر در چند پهنه شهر تهران است.
دکتر احمدی صدر با اشاره به توزیع بستههای معیشتی، اظهار کرد: طی سال گذشته توزیع ۳۰ هزار بسته معیشتی را انجام دادیم و امسال این اقدام به صورت بن تقدیم افراد نیازمند میشود تا بتوانند با بنها از فروشگاههایی که در نظر گرفته شده خرید کنند. ما از ابتدای محرم کار را آغاز کردیم تا هر فردی هر خدمتی که میتواند ارائه دهد در این طرح باشد، به طور مثال معلمی که میتواند به فرزندانی که توانایی مالی ندارند به صورت خصوصی تدریس کند، درس بدهد. امیدواریم تا پایان ماه مبارک رمضان، زنان زندانی جرایم غیر عمد بتوانند در تهران به کانون خانواده بازگردند.
وی در بخش دیگر سخنان خود تصریح کرد: در حوزه کودکان کار با تعدد مدیریتی مواجه هستیم و باید اتفاقی بیفتد تا با ایجاد هم افزایی یکبار برای همیشه این موضوع حل و فصل شود و همچنین بر همین اساس اعلام آمادگی ما توسط شهردار تهران به رئیس جمهور ارسال شد تا مدیریت این موضوع را برعهده بگیریم و با تخصیص اعتبار و ساختار مسئله کودکان کار را مدیریت کنیم و از تعدد این موضوع بکاهیم و بتوانیم با یک هم افزایی مسئله کودکان کار را حل و فصل کنیم. در قانون شهرداری تهران نسبت به کودکان کار مکلف نیست و وظیفه اصلی بر عهده سازمان بهزیستی است تا با همکاری شهرداری تهران در تامین زیرساختها اقدام کند. در تهران بیش از ۳۴ مرکز ویژه کودکان کار احداث کردیم و هم اکنون به تعداد زیادی از کودکان خدمات میدهیم.