توسعه سرمایهگذاری با مشارکت بخش خصوصی از برنامههای مهم در استان بوشهر است.
استان بوشهر در بخشهای مختلف کشاورزی، تجاری، دامداری، صنایع فرآوری، دریایی، آبزیپروری و تولیدی از ظرفیتهای مهمی برخوردار است که در این راستا جایگاه استان در کشور ممتاز معرفی شده است.
آبزیپروری یکی از اولویتهای استان بوشهر است که اکنون بوشهر بهعنوان قطب تولید میگو پرورشی کشور شناخته میشود چراکه افزون بر ۵۵ درصد میگو پرورشی کشور در استان بوشهر تولید میشود.
استاندار بوشهر بر حمایت از سرمایهگذاران بخش خصوصی تأکید کرد و اظهار داشت: توسعه طرحها در بخشهای مختلف تولیدی، عمرانی، صنعتی و اشتغالزایی با مشارکت بخش خصوصی مورد توجه ویژه قرار دارد.
احمد محمدیزاده با بیان اینکه خصوصیسازی پروژهها و مولدسازی داراییها ۲ موضوع اساسی استان است گفت: این مهم در دستور کار قرار دارد و پروژهها از طریق بخش خصوصی افزایش یافته است.
وی مشارکت بخش خصوصی در توسعه طرحهای اشتغالزایی را ستود و افزود: حمایت از کارآفرینان و سرمایهگذاران بخش خصوصی در دستور کار قرار دارد.
استاندار بوشهر طرحهای آبزیپروری را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: پرورش ماهی و میگو از طرحهای پیشرو در استان است که در این راستا اقدامات مهمی در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرکل شیلات استان بوشهر هم با بیان اینکه پرورش ماهی در قفس در خلیج فارس بعد از پرورش میگو در استان توسعه یافته است تصریح کرد: اکنون ۱۱۷ مجوز پرورش ماهی در قفس در استان ثبت و صادر شده که تاکنون بیش از ۱۸ مزرعه آن وارد مدار بهرهبرداری شده است.
عقیل امینی ظرفیت اسمی پروژههای یاد شده را ۱۱ هزار و ۵۰۰ تن دانست و بیان کرد: با بهرهبرداری از طرحهای جدید ظرفیت پرورش ماهی در قفس در استان بوشهر افزایش مییابد
وی با بیان اینکه استان بوشهر فرصتها و ظرفیتهای فراوانی برای آبزی پروری دارد خاطر نشان کرد: طرحهای آبزیپروری از محورهای مهم سرمایهگذاری بخش خصوصی در اجرا طرحهای اقتصادی است.
مدیرکل شیلات استان بوشهر از تولید ۳ هزار تن ماهی پرورشی در استان خبر داد و گفت: ظرفیت تولید این آبزی به ۱۱ هزار و ۵۰۰ تن افزایش مییابد.
امینی از افزایش اراضی پرورش میگو خبر داد و اضافه کرد: در فصل جدید پرورشی یکهزار و ۵۰۰ هکتار به مزارع پرورش میگو افزوده میشود و هدفگذاری تولید میگو برای سال آینده افزایش مییابد.