عضو هیات علمی دانشگاه تهران گفت: برگزاری برنامه‌ها و رویداد‌هایی مانند رویداد تخصصی چهارسوق می‌تواند به تعمیق رفتار و باور‌های خوب کمک کند.

قاسم اکبری دبیر دومین رویداد تخصصی چهارسوق در حاشیه برگزاری این رویداد که از صبح امروز ۱۹ اسفندماه در بنیاد سینمایی فارابی در حال برگزاری است، گفت: چهار سوق هنر و رسانه یک رویداد و فعالیت شناخته شده در عرصه تعلیم و تربیت است. سال گذشته با برگزاری جلسات مختلفی ایده برگزاری چهارسوق تخصصی درباره زیست بوم شکل گرفت و اولین رویداد تخصصی تعریف شد.

وی افزود: سال گذشته به دلیل شیوع کرونا، این رویداد به صورت مجازی برگزار شد، اما امسال این رویداد رو به صورت حضوری داریم. این رویداد اتفاق خوبی برای شبکه سازی و اشتراک گذاری تجربیات، ایده‌های نو و هویت بخشی به دانش آموزان و فعالان عرصه هنر و رسانه است.

مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی دانشگاه سوره درباره هدایت افراد به این رویداد نیز بیان کرد: اینگونه رویداد‌ها باید ادامه پیدا کنند تا شناخته شوند تمام شرکت کنندگان این رویداد باید سفیران رویداد شوند و رویداد را به جامعه معرفی کنند.

اکبری اضافه کرد: رویداد چهارسوق باید از سوی مدیران هنرستان‌ها و دانشگاه‌ها به عنوان مرجعیت دورهمی رسانه‌ای شناخته شود تا آنان نیز در مسیر اجرایی کمک کنند تا سطح کمی و کیفی این رویداد ارتقا پیدا کند.

گفتنی است رویداد چهارسوق یک رویداد مهم برای تقویت امید و انگیزه بین فعالان هنر و رسانه کشور است که هرساله برگزار می‌شود.

در این رویداد هرسال فعالان و دغدغه‌مندان از نقاط مختلف کشور حتی از کشور‌های اسلامی دیگر کنار هم جمع می‌شوند تا تجربیات نوآورانه یکدیگر را بشنوند، با هم متصل شوند و یک شبکه سازی بین آنان ایجاد شود.

هدف اولیه جشنواره چهارسوق، فعالان هنر و رسانه هستند که می‌توانند با یادگیری رشد پیدا کنند و سپس با یک شبکه سازی افراد بیشتری در این امر درگیر شوند.

نتیجه برگزاری رویداد چهارسوق، ارتقای دانش‌های مهارتی و رسانه‌ای است

 رضا پورحسین رئیس دانشکده روانشناسی و امور تربیتی دانشگاه تهران درباره رویداد تخصصی چهارسوق اظهار کرد: این رویداد یک شبکه سازی را بین فعالان حوزه هنر و رسانه ایجاد می‌کند مکانیزم گردهم آمدن افراد فعال در این حوزه قابل تقدیر است، زیرا زایشی که یک جمع دارد در یک فرد نیست.

وی با اشاره به اینکه اگر این زایش تداوم پیدا کند به یک منبع هنری و قوی تبدیل خواهد شد افزود: نکته مهم دیگر این رویداد این است که برگزار کنندکان این رویداد جوانان هستند در این صورت اجرای این رویداد نشاط آور و همراه با ایده‌های نو خواهد بود.
پورحسین تاکید کرد: اینگونه ایده‌های نو از دیگر افراد که جوان نیستند، بعید است و این اتفاق می‌تواند بسیار برای برگزاری رویداد، مهم باشد.

رئیس دانشکده روانشناسی و امور تربیتی دانشگاه تهران ادامه داد: نتیجه برگزاری این چنین رویداد‌ها که به صورت کارگاهی برگزار می‌شوند، ارتقای دانش‌های مهارتی و رسانه‌ای است که در این رویداد‌ها عمق پیدا می‌کنند و برای رفتارسازی و نگرش سازی در جهت سالم سازی فرد و جامعه موثر است و نقش درجه یک دارد.

در ادامه رئیس شورای هنر سازمان صدا و سیما گفت: برگزاری این چنین برنامه‌ها و رویداد‌ها می‌تواند به تعمیق رفتار و باور‌های خوب کمک کند.

پورحسین درباره اینکه چه اقدامی انجام دهیم تا افراد به اینگونه رویداد‌ها روی بیاورند عنوان کرد: ۳ موضوع در این اقدام موثر هستند؛ تدام در برگزاری یکی از این موارد است که متولی به تداوم برگزاری رویداد‌ها ثابت قدم باشد، سازوکار بدیع و نو داشتند، موضوعات جدید که تکراری نباشند، از دیگر موارد مهم در سوق دادن افراد به این بستر به حساب می‌آید.

رویداد چهارسوق موضوع روز جهان را دنبال می‌کند

در ادامه این رویداد، اردشیر پژوهشی مدرس دانشگاه هنر نیز با اشاره به اینکه هر رویدادی که باعث گفتگو، تعامل و نزدیکی افراد یک جامعه شود بی تردید اتفاق خوب و مبارکی است، گفت: مسیر اصلی این رویداد گفتگو و تعامل است که چهارسوق به صورت ویژه در حوزه هنر و رسانه تخصص دارد

این پژوهشگر و مربی هنر کودک ادامه داد: رویداد تخصصی چهارسوق، موضوع روز جهان را دنبال می‌کند و سطح آگاهی جامعه را افزایش می‌دهد.

پژوهشی بیان کرد: بخش رسانه‌ای شدن این رویداد بسیار مهم است، اما باید  ماهیت و فضای آزاداندیشی نیز داشته باشد.
وی همچنین گفت: وقتی افراد از طیف‌های مختلف در کنارهم جمع می‌شوند و گفتگو‌ها جهت دار می‌شوند موضوعات عمق پیدا می‌کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.