عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: راهیان نور یکی از ابتکارات بینظیر در جمهوری اسلامی است و باید تلاش کنیم با ظرفیتهای موجود جامعه مخاطب راهیان نور را تنوع و گسترش دهیم.
او افزود: راهیان نور یک فناوری فرهنگی و اجتماعی بیبدیل است که برکات زیاد آن را در این سالها در کل کشور و به صورت خاص در فضای دانشگاهی شاهد بودهایم.
معاون فرهنگی و اجتماعی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مجموع اعزام دانشجویان در قالب کاروان راهیان نور به مناطق جنگی را ۳۴ هزار نفر عنوانکرد و گفت: امسال از ابتدای آغاز کاروان راهیان نور ۴۲ هزار دانشجو به مناطق جنگی اعزام شدند و پیش بینی میشود تا پایان این رویداد ۹۰ هزار دانشجو اعزام شوند.
آقای کلانتری شهدا را محور هویت ایران اسلامی دانست و ادامه داد: شهدا با رشادت و ایثارگریهایی که داشتند همواره محور هویت جامعه ایرانی هستند و آشنایی دانشجویان و گروههای مختلف مردم ایران با سیره شهدا و ایثارگری آنها میتوان محور وحدت و هویت ملی را در کشور تقویت کرد.
او گفت: با ظرفیت عظیمی که کاروان راهیان نور دارد، میتوان فضای دانشگاه را متحول و بسیاری از ارزشها و آرمانهای انقلاب و نظام را به نسل جوان منتقل کرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: موثرترین فعالیتهای فرهنگی در فضای فرهنگی آموزش عالی کشور برنامههایی است که به نوعی با شهدا و اهل بیت (ع) مرتبط است. برنامههایی که با این فضاهای دینی، فرهنگی و ارزشی مربوط هستند تاثیرات ماندگار و اثربخشی بالایی دارند و باید از این ظرفیتها نهایت استفاده را ببریم.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نشان دادن پیشرفتهای علمی و صنعتی کشور به دانشجویان را حائز اهمیت دانست و ادامه داد: بازدید دانشجویان اعزامی در قالب کاروان راهیان نور از منابع صنعتی و علمی در طول مسیر نشان دهنده اقتدار ایران اسلامی است تا از این طریق شاهد ارتباط مدام دانشگاهها و صنعت باشیم.
استان خوزستان از ۲۱ یادمان دوران دفاع مقدس برخوردار است.