شهردار شهرکرد گفت: نباید به دلیل کمبود تجهیزات اجرای پروژه‌ها متوقف شود و فصل کار را از دست بدهیم.

محمدحسین واحدیان در مراسم تکریم و معارفه در شهرداری اظهارداشت: بودجه سال آینده حدود ۸۲۴ میلیارد تومان است که با تلاش در راستای درآمدزایی پیش‌بینی می‌شود به هزار میلیارد تومان برسد که نقش حوزه عمرانی در تحقق بودجه بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود: در حوزه عمرانی به ویژه سازمان عمران و بازآفرینی شهری باید نگاه ویژه داشته باشیم و در بخش طراحی، انتخاب مشاور و اجرا دقت بیشتری شود.


بیشتر بخوانید


شهردار شهرکرد بیان کرد: سازمان عمران و بازآفرینی علاوه‌بر اجرای کار‌های عمرانی در حوزه بازآفرینی وظایفی به عهده دارد و باید در راستای جذب اعتبارات از مرکز دفاع و طرح‌هایی ارائه دهد.

واحدیان با بیان اینکه این سازمان می‌تواند تغییر اساسی در چهره شهر ایجاد کند، ادامه داد: اقدامات خوبی در این حوزه تاکنون انجام شده است و با حضور مدیریت جدید روند انجام امور باید سریع‌تر صورت پذیرد چراکه بازه زمانی کار مفید در شهرکرد به علت فصل سرما کم است و شاید نیاز باشد هم زمان چند پروژه همزمان انجام شود.

وی گفت: نباید به دلیل کمبود تجهیزات اجرای پروژه‌ها متوقف شود و فصل کار را از دست بدهیم، زیرا مردم به دنبال کار‌های عمرانی در شهر هستند و باید با تمام توان پای کار باشیم.

شهردار شهرکرد توسعه پروژه‌ها و بازآفرینی در شهر را یکی از اولویت‌های اصلی سازمان عمران و بازآفرینی شهری عنوان و تصریح کرد: از ابتدای سال آینده باید عزم جدی برای توسعه پروژه‌ها و بازآفرینی شهری انجام و زمان برای اجرا را از دست ندهید و هرکجا نیاز بود از ظرفیت مشاور استفاده می‌شود.

واحدیان با اشاره به ضرورت انتقال آرامستان خارج از محل مسکونی خاطرنشان کرد: طرح بسیار خوب بوده، اما لازمه آن ایجاد زیرساخت‌ها بوده که طرح جامع آرامستان در حال بازنگری است و زیرساخت‌ها باید در این طرح مورد توجه قرار داده شود.

وی گفت: در سازمان آرامستان باید علاوه‌بر توجه به توسعه زیرساخت‌ها باید نگاه اجتماعی و فرهنگی نیز وجود داشته باشد و با توجه به اینکه در ایام پایانی سال تعداد مراجعات شهروندان در آرامستان بهشت رحمت افزایش خواهد داشت بنابراین باید تدابیری اتخاذ گردد تا مشکلی ایجاد نشود.

شهردار شهرکرد با اشاره به توافق بین راه و شهرسازی و شهرداری و اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای منظریه افزود: این اعتبار برای رفع نواقص در این شهرک مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما با توجه به اینکه در این شهرک ۶۵۰۰ خانوار ساکن هستند بنابراین در آینده لازم است که یک منطقه جدا شود بنابراین از امروز باید زیرساخت‌ها آماده شود.

ضرورت تلاش مدیران برای جذب اعتبارات ملی

مصطفی حیدری رئیس شورای اسلامی شهرکرد نیز در ادامه جلسه با بیان اینکه انتظار داریم در آستانه نوروز شاهد تغییر و تحولات اساسی در شهر باشیم، بیان کرد: یک هفته پایانی سال تعداد مراجعات شهروندان به شهرداری افزایش می‌یابد که می‌طلبد پرسنل شهرداری همچون گذشته با صعه صبر خدمات را با بهترین کیفیت ارائه کنند.

وی گفت: از مدیران و روسای سازمان‌ها نیز انتظار داریم که برای جذب اعتبارات از مرکز تلاش کنند تا بتوانیم به واسعه اعتبارات ملی شاهد توسعه شهر باشیم.

داود نجفی عضو شورای اسلامی شهرکرد نیز در ادامه گفت: سازمان عمران و بازآفرینی یکی از پرکارترین سازمان‌های شهرداری است که تغییرات خوبی را در شهر ایجاد کرده است و سازمان آرامستان نیز به واسطه مراجعات زیاد شهروندان یکی از سازمان‌های مهم است که باید مورد توجه قرار گیرد.

محمدرضا بیاتی عضو شورای اسلامی شهرکرد نیز در ادامه جلسه بیان کرد: تغییر مدیرات در شهرداری به دلیل اصلاح ساختار سازمانی است و در راستای ارائه خدمات به شهروندان باید انسجام و هماهنگی و همکاری در دستگاه وجود داشته باشد.

 وی با بیان اینکه اگر انسجام و هماهنگی در سازمان نباشد ناکارآمد خواهد شد و نارضایتی مردم را به دنبال خواهد داشت، گفت: در ابتدای تغییرات شاهد استقلال مناطق بودیم و امروز با تغییرات ایجاد شده شاهد استفاده از توان نیرو‌ها در جایگاه‌های مختلف هستیم و از توان و تخصص آن‌ها استفاده بهینه می‌شود تا رضایت مردم حاصل شود.

بیاتی عنوان کرد: در یک بازه زمانی ماموریت‌هایغلط به سازمان عمران و بازآفرینی محول شده است و به کارگیری مشاوران منطقی نبود که نتیجه آن برآورد‌های اشتباه بوده است.

عضو شورای اسلامی گفت: مدیران و روسای سازمان‌ها باید چشم بینای مردم باشند و نظارت بر پروژه‌ها با جدیت انجام شود.

فاطمه بیگی عضو شورای اسلامی شهرکرد نیز در ادامه این جلسه خاطرنشان کردک سازمان عمران و بازآفرینی یکی از سازمان‌هایی بودکه که همیشه فعال و بدون تعطیلی به کار خود ادامه داده است.

وی گفت: انتظار داریم تخصص نیرو‌ها در جایگاه‌های تخصصی به کار گرفته شود تا شاهد بازدهی بهتر باشیم.

اقدامات روسای دو سازمان در طول دوران تصدی

اکبر شاهوردی رئیس سازمان عمران و بازآفرینی شهری شهرداری شهرکرد در ادامه این مراسم بیان کرد: در هر جایگاهی که قرار داشته باشیم در راستای اهداف و سیاست‌های سازمان تلاش خواهیم کرد و رسالت‌هایی که بر عهده داریم انجام خواهیم داد.

وی گفت: این سازمان در حوزه عمرانی، شهرسازی و فرهنگی فعالیت داشته و اقدامات خوبی را انجام داده است و براساس اساسنامه تعریف شده خدمات ارائه شده است، اما در حوزه حقوقی و املاک هم وظایفی محول شد که در این راستان نیز تلاش کردیم تا وظایفمان را به درستی انجام دهیم.

رئیس سازمان عمران و بازآفرینی شهری شهرداری شهرکرد خاطرنشان کرد: برای این سازمان حدود ۴۰ پروژه با ۴۷ میلیارد تومان اعتبار تعریف شده بود و ۲۰ میلیارد دیگر مجددا به بودجه افزوده شد که مبادلات و انتخاب پیمانکار انجام شده و پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها حدود ۹۰ درصد برآورد شده و در حوزه درآمد نیز ۱۳۰ درصد بودجه پیش‌بینی شده محقق شده است.

مجید احمدی رئیس سازمان مدیریت آرامستان‌های شهرداری شهرکرد در ادامه مراسم گفت: این سازمان یکی از مردمی‌ترین سازمان‌ها است که باید خدمات به صورت مستمر ارائه شود.

وی افزود: با توجه به کمبود نیروی انسانی در این سازمان، اما کار‌های عمرانی ازجمله یکسان سازی قبور و تکمیل تجهیزات پیگیری شد و ۳ میلیارد تومان درآمدزایی در این سازمان انجام شد.

بهزاد ترابیان در ادامه مراسم خاطرنشان کرد: دغدغه‌هایی که در سازمان وجود دارد تلاش خواهیم کرد تا پاسخ دهیم، اما لازم است در بحث تقویت نیروی تخصصی و تأمین و تزریق اعتبارات به این سازمان نیز شهردار و اعضای شورای اسلامی همکاری داشته باشند.

وی گفت: متعهد می‌شویم که برای ارائه خدمات به شهروندان شبانه‌روز تلاش و در جهت تحقق اهداف سازمانی حرکت کنیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.