در این نشست که با حضور نمایندگان کشورهای هند، قزاقستان، قرغیزستان، تاجیکستان و ترکمنستان برگزار شد، بر این امر تاکید شد که کشورهای منطقه در امور داخلی افغانستان مداخله نکنند و ارسال کمکهای بشردوستانه را ادامه دهند.
شرکتکنندگان در این نشست تاکید کردند افغانستان نباید به پناهگاه امن تروریستها تبدیل شود و باید اقدامهایی در راستای مهار کشت و قاچاق مواد مخدر نیز انجام شود.
در بیانیه مشترک شرکتکنندگان در این نشست آمده است: «تهدیدهای منطقهای تروریسم، افراطگرایی، رادیکالیزه شدن و قاچاق مواد مخدر مورد بحث و بررسی قرار گرفت و همچنین درباره هماهنگی تلاشها برای مقابله با این تهدیدها گفتوگو شد.»
شرکتکنندگان در این نشست همچنین بر شکلگیری دولت فراگیر در افغانستان تاکید کردند و گفتند چنین ساختاری به افغانستان کمک میکند که به صلح و ثبات پایدار دست یابد.
براساس بیانیه این نشست، برنامه جهانی غذا تعهد کرده است که به ارسال ۲۰ هزار تن گندم به افغانستان از طریق بندر چابهار ایران کمک میکند.
پس از فروپاشی حکومت سابق، دولت هند تعهد کرده بود که 50 هزار تن گندم به افغانستان ارسال میکند. دولت این کشور اعلام کرده بود که ۵۰ هزار تن گندم کمکی به افغانستان قرار است از مسیر پاکستان به افغانستان فرستاده شود، اما دولت پاکستان ماهها مانع ارسال این محموله کمکی به افغانستان شد و در نهایت با گذشت حدود یک سال و با میانجیگری برنامه جهانی غذا، محموله به افغانستان رسید.
خودداری پاکستان از کمک به ارسال محموله گندم به افغانستان در سال ۲۰۲۱، باعث شده است این بار محموله کمکی هند از طریق بندر چابهار ایران فرستاده شود.