محمدتقی محمدیان سرپرست کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان اصفهان با اشاره به اینکه احیای جایگاه فرهنگی، هنری و دینی مساجد، هویت بخشی به عناصر فرهنگی هنری مساجد و توانمندسازی آنها و شبکهسازی در فضای فرهنگی، رویکرد این کانونهاست؛ اظهار کرد: مردمی بودن، محلی بودن، همافزایی با سایر مجموعهها از جمله ائمه جماعات و بسیج از مهمترین ویژگیهای حرکت ماست و در این مراکز افراد آموزشهای لازم را برای حضور در عرصه تولید فرهنگ، هنر و صنایع خلاق هنری کسب میکنند.
او تعداد کانونهای فعال در کشور را ۲۶ هزار کانون اعلام و اضافه کرد: استان اصفهان با هزار و ۹۲۳ کانون فرهنگی هنری مسجد، هزار و ۳۰۰ کتابخانه، ۴۳۹ گروه سرود، ۲۶۹ گروه نمایش، ۱۴۴ گروه فیلمسازی و ۴۹۵ گروه هنرهای تجسمی به لحاظ شاخصهای کمی و کیفی رتبه اول کشور را دارد.
سرپرست کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان اصفهان گفت: استان اصفهان با ۵۰۰ کانون در مناطق عشایری و روستایی، جایگاه ممتاز دارد.
محمدیان با اشاره به مردم پایه بودن فعالیتهای کانونهای فرهنگی و هنری مساجد، اضافه کرد: نیروهای این کانونها، بدون توقع مالی و البته با وجود کمبودهای مالی، فعالیتها و وظایف انقلابی خود را ایفا میکنند.
او یکی از عرصههای فعالیت کانونهای فرهنگی هنری مساجد را خدمات اجتماعی با مشارکت برخی نهادها دانست و ادامه داد: در همین زمینه طرح ۲۰۲۰ با هدف توانمندسازی محلات کمتر برخوردار با محوریت کانونهای فرهنگی هنری مساجد دنبال میشود.
سرپرست کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان اصفهان توزیع ۱.۵ تن گوشت در نیمه ماه قمری میان نیازمندان و پالایش کتابهای کتابخانههای مساجد را از اقدامات کانونها برشمرد.