آقای احمدی گفت: بر اساس آمار ارائه شده از استانهای کشور از یک ماه گذشته تاکنون حدود ۲۵ میلیون نهال با همکاری گروههای مردمی، بسیج، سپاه در کشور کاشته شده است.
احمدی افزود: در طرح مردمی کاشت نهال تا پایان امسال، با مساعد شدن شرایط جوی و کاهش برودت هوا در برخی مناطق کشور این میزان کاشت به ۴۰ میلیون اصله نهال میرسد.
مجری طرح کاشت یک میلیارد نهال درباره تامین آب مجموعه طرح یک میلیارد نهال در کشور گفت: حراست از نهالهای کاشته شده از اولویتهای سازمان منابع طبیعی است.
احمدی با بیان اینکه پایه کاشت نهالها بر اساس استفاده از ظرفیت آب سبز یا آب باران است افزود: انتخاب نهالها نیز بر اساس گونههای بومی متناسب با پنج ناحیه رویشی کشور و اقلیم مناطق مختلف کشور در نظر گرفته شده است.
او در ادامه از روشهای کاشت گفت: در اجرای این طرح ۳۰ تکنیک برای کاشت نهال با همکاری موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع، موسسه حفاظت خاک و آبخیزداری، دانشگاهای کشور و استفاده از تجربیات سازمان منابع طبیعی لحاظ شده است.
احمدی با تضمین بر موفق شدن طرح، محور اجرای کاشت یک میلیارد نهال دانش بنیان بودن آن عنوان کرد و گفت: حفاظت از وضع موجود، الهام گرفتن از طبیعت و استفاده از طرح جنگلداری همگام بر طبیعت مدنظر قرارگرفته است.
او درباره ساز و کار اجرای طرح طی ۴ سال آینده نیز گفت: سالانه ۲۵۰ میلیون اصله نهال کاشته میشود که با جمعیت ۸۵ میلیونی و احتساب هر ایرانی ۳ درخت، این هدف امکان پذیر است.
احمدی مجری طرح ملی کاشت یک میلیارد درخت بابیان اینکه: ۷۰ دستگاه از جمله دهیاریها، شهرداریها با محوریت وزرات جهاد کشاورزی و سازمان منابع طبیعی و ابخیز داری مجری این طرح هستند افزود: در استانهای کشور نیز کارگاههای تولید نهال بر اساس اقیلم همان منطقه ایجاده شده است.
آمارها نشان میدهد طی ۱۰۰ سال گذشته ۳ هزار میلیارد درخت در کل دنیا نابود شده که موجب گرمایش زمین شده است که اولین قدم برای بازسازی این مشکل درخت کاری است.