مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری خراسان جنوبی گفت: تمامی روستا‌های بالای ۲۰ خانوار استان تا سال ۱۴۰۳ از آب بهداشتی برخوردار می شوند.

هاشمی مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری خراسان جنوبی گفت: تفاهم‌نامه همکاری با قرارگاه جهادی امام حسن مجتبی (ع) به منظور اجرای طرح های روستایی در حوزه آبرسانی به روستاها، احیاء و مرمت قنوات، طرح‌های آبخیزداری، راه‌های روستایی، امنیت غذایی، بازآفرینی محلات هدف شهری و مسکن محرومان به امضاء رسیده است.

او به دستور ویژه رئیس جمهور مبنی بر تشکیل قرارگاه محرومیت‌زدایی در آذر ۱۴۰۰ اشاره کرد و افزود: طبق این دستور، توجه ویژه به مناطق روستایی و عشایری،  تأمین زیرساخت‌های اساسی مورد نیاز روستائیان از جمله  تأمین آب، راه آسفالت، فضا‌های آموزشی و درمانی و سایر زیرساخت‌ها باهدف تثبیت و ماندگاری جمعیت در روستا‌ها دنبال می‌شود.

هاشمی اظهار کرد: ۳ هزار و ۵۵۶ آبادی و روستا در این استان وجود دارد که از این تعداد هزار و ۷۷۶ آبادی با جمعیت ۳۰۹ هزار نفر دارای سکنه هستند.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: هم اکنون ۹۶۷ روستای استان دارای دهیاری و ۸۰۹ روستا نیز فاقد دهیاری است.

او از وجود ۱۳ روستای هدف گردشگری در خراسان جنوبی خبر داد و بیان کرد: هزار و ۱۹۱ محله عشایری با جمعیت ۷۲ هزار نفر در استان وجود دارد.

هاشمی گفت: برگزاری دوره آموزشی برای دهیاران، کارکنان دهیاری‌ها و شورای اسلامی روستاها، طرح حکمرانی روستا، امضاء و پیگیری تفاهم‌نامه با نهاد‌های انقلابی، پیگیری طرح بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر، مصوبات سفر‌های شهرستانی استاندار و سفر‌های رئیس جمهور از اقداماتی است که در دفتر روستایی دنبال شده است.


بیشتر بخوانید


او از اختصاص پنج دستگاه حمل زباله سبک به دهیاری‌های استان خبر داد و افزود: با واگذاری این ماشین‌آلات، تعداد دستگاه‌های عمرانی و خدماتی دهیاری‌ها به ۲۸۲ مورد رسیده است.

هاشمی از پیگیری استخدام دهیاران و کارکنان مشمول طرح جذب ایثارگران خبر داد و گفت: ۱۶ نفر مشمول این طرح شده اند.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری خراسان جنوبی بیان کرد: اقدام دیگر در حوزه توسعه روستایی انعقاد تفاهم‌نامه مشترک بین معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری، وزارت نیرو، کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی و بسیج سازندگی برای احداث ۱۱۰ هزار نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس با اولویت مناطق محروم و دورافتاده است.

او افزود سهم خراسان جنوبی در مرحله نخست چهار هزار واحد نیروگاهی است که براساس تقسیم بندی‌های صورت گرفته، ۷۲۷ واحد با معرفی بخشداری‌ها و فرمانداری‌های استان اجرایی می شود.

هاشمی اظهار کرد: مجری این طرح، سازمان بسیج سازندگی و ناظر، شرکت توزیع نیروی برق استان است.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: زیباسازی روستا‌های هدف گردشگری، برپایی سیاه چادر‌ها و بازارچه‌های صنایع دستی، برگزاری مسابقات بومی و محلی و برگزاری جشنواره‌های ورزشی در نوروز برنامه‌ریزی شده است.

او افزود: برای کاهش تصادفات و رفع خستگی مسافران با مشارکت دستگاه‌های تخصصی، ظرفیت‌های مردمی، دهیاران و شورای اسلامی در ۱۸ نقطه حادثه‌خیز، ایستگاه‌های صنایع دستی، سیاه چادر و خانه‌های سلامت در قالب خانه‌های هلال برپا می‌شود.

هاشمی گفت: ۱۱۵ میلیارد تومان از محل منابع مختلف اعتباری به حساب دهیاری‌های استان واریز شده که ۴۰ درصد آن جاری و ۶۰ درصد عمرانی است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.