حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا حیدری مدیرستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان، با تشریح برنامههای سالروز ۱۸ اسفندماه مصادف با سی امین سالگرد تاسیس ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: امسال سالروز تاسیس ستاد کانونهای مساجد با ایام نیمه شعبان مقارن شد و امیدواریم به برکت این ایام پربرکت شاهد رونق و پیشرفت کانونهای مساجد در زمینههای مختلف باشیم.
مدیرستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان قم در ادامه با بیان اینکه مسجد ظرفیتی بی بدیل در حوزه دین و فرهنگ است افزود: دین در ظرف مساجد تجلی پیدا میکند و تشکیل کانونهای فرهنگی هنری در مساجد به عنوان یک اتفاق و رویداد مبارک، یکی از دستاوردهای انقلاب محسوب میشود.
حجت الاسلام حیدری با بیان اینکه کانونهای مساجد مجموعهای مردمی است که به صورت شبکهای منسجم حول محور مباحث فرهنگی و هنری شکل گرفته است گفت: این اتفاق نیاز جدی برای مساجد بود و قانونگذار توانست با هوشیاری این اتفاق را رقم بزند تا امروز شاهد نقش آفرینی کانونهای مساجد در ساحتهای مختلف باشیم.
مدیرستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان قم با بیان اینکه کانونهای مساجد به عنوان یک شبکه پربرکت در زمینههای مختلف فرهنگی هنری و اجتماعی در گسترده ملی و در سطح شهرها و روستاها اتفاقات ارزشمندی را رقم زدهاند افزود: در این میان با توجه به اینکه قم همیشه تلالو جمیل بوده و با توجه به زیست و اقتضائات این شهر مقدس، کانونهای مساجد نیز در این استان همیشه شاخص بوده و توانسته برای دیگر استانها جریان ساز و جریانآفرین باشد حتی در حوزه بین الملل.
حیدری با بیان اینکه کانونهای مساجد قم در طول سالهای متمادی توانسته اتفاقات مبارکی را رقم بزند گفت: در دوره جدید نیز در حوزههای هویتبخشی، ساماندهی و شبکهسازی و همافزایی تمرکز کردهایم.
او ادامه داد: تا به امروز اتفاقات خوبی رقم خورده و توانسته ایم هم به مقوله نوجوانگرایی بپردازیم و هم در حوزههای لجستیک، هدایت و تسهیل گری، و هم در حوزه تنظیم گری گامهای موثری برداریم.
حیدری با اشاره به برخی از برنامههای سالروز تاسیس ستاد کانونهای مساجد گفت: به این مناسبت شش برنامه را دنبال کردیم و با توجه به تقارن این روز با ایام نیمه شعبان موکبی را با ۱۰ غرفه در مسیر حرم حضرت معصومه (س) تا جمکران شامل برنامههای مختلف فرهنگی و هنری و بویژه هنری برای کودکان و نوجوانان راه اندازی کردیم.
مدیرستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان قم با بیان اینکه این غرفهها توسط کادر دهه هشتادی و نودی کانونهای مساجد مدیریت و اداره شد گفت: در این غرفهها علاوه بر برنامههای مختلف قرآنی و نقاشی، نگارخانه و شعرخوانی، نمایش و سرود، عکس یادگاری، مسابقات ویژه کودکان، کاردستی قصه گویی و پرده خوانی با محوریت هنر، کانونها و فعالیتهای آنان نیز معرفی شد.
حجت الاسلام حیدری اجرای گروههای سرود خیابانی را از دیگر برنامههای ستاد عنوان کرد و افزود: بیش از ۱۰ گروه سرود از اعضای کانونهای مساجد قم به مناطق مختلف شهر اعزام شدند و به اجرای سرود پرداختند.
مدیرستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان قم توزیع ۲ تن گوشت قربانی میان ۱۲۰۰ خانواده نیازمند را از دیگر برنامههای سالروز تشکیل ستاد کانونها عنوان کرد و افزود: اردوی تجدید میثاق دهه هشتادی و نودی عضو کانون با امام زمان (عج) در مسجد جمکران که هم اکنون در حال برگزاری است از دیگر برنامهها به این مناسبت است.
مدیر ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان قم در ادامه به اهدای تجهیزات به کانونها اشاره کرد و گفت: همزمان با برگزاری همایش گرامیداشت ۱۸ اسفند در هفته آینده، از مدیران و مربیان کانونهای نمونه و همچنین مسئولین مسجد محور که با ستاد کانونهای مساجد تعامل و همکاری داشته تجلیل خواهد شد و در همان روز نیز تجهیزات به کانونها اهدا میشود.
مدیرستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان قم در پایان از حمایتهای استاندار، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیر کل تبلیغات اسلامی، مدیرکل اقتصاد و دارایی و همهی دستگاههایی که در میدان عمل هم از کانونهای مساجد حمایت و دستگیری کردند تقدیر و تشکر کرد و گفت: امیدوارم دستگاههای مختلف و مرتبط در مسیر اعتلای جایگاه واقعی مسجد در نظام انقلاب اسلامی همیاری لازم را داشته باشند.