همزمان با نیمه شعبان، سالروز ولادت منجی عالم بشریت حضرت صاحبالزمان (عج)، بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، به عنوان بزرگترین پروژه نظام سلامت، در تاریخ پرافتخار انقلاب اسلامی است، با حضور آیتالله دکتر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان و بهرام عین اللهی وزیر بهداشت به شکل رسمی افتتاح و به بهره برداری رسید.
رئیس جمهور در سخنانی در آیین افتتاح این بیمارستان، ضمن عرض تبریک به مناسبت فرارسیدن نیمه شعبان و سالروز میلاد امام زمان (عج) گفت: نیمه شعبان شب قدر است، زیرا ظرف تولد یک انسان کامل است و امیدواریم در این ایام با برکت خداوند برکات خود بر امت اسلامی نازل کند.
رئیسی با اشاره به اینکه این مرکز درمانی برای خدمت به مردم افتتاح شده است، از همه دستاندرکاران ساخت آن از دولتهای گذشته و همچنین خیرینی که در این پروژه نقش داشتند، طراحان، مهندسان، شرکتهای پیمانکاری، ناظران و کارگران، وزرای سابق و اسبق بهداشت و وزیر کنونی بهداشت تشکر کرد که کمک کردند یک مرکز درمانی آبرومند و مجهز افتتاح شود.
رئیس جمهور برنامه دولت سیزدهم را تکمیل و به سامان رساندن کارها و پروژههای نیمهتمامی دانست که سالها بر زمین ماندهاند و گفت: همه این کارها در کارنامه و به نام نظام جمهوری اسلامی ایران و در راستای خدمت به مردم عزیز ایران نزد خدا ثبت میشود. این بهره برداری برای خدمتگزاری به مردم کار با ارزشی است و از افتخارات کشور محسوب میشود. میگفتندکارها به نام چه کسی تمام میشود عرض کردم این کارها در سند افتخارات جمهوری اسلامی است و به نام هر کسی میخواهد ثبت شود. کسی که با فکر و اندیشه خود کاری را با فکر به مردم صورت داده ارزشمند است و آن کار در سبد جمهوری اسلامی قرار دارد و باعث افتخار است.
وی با بیان اینکه حسن برگزاری این جلسات این است که ما نمایندگان مجلس و نمایندگان مردم در استانها را میبینیم، گفت: رسانههای خبری ممکن است بخواهند در دورهای شخصی را ارتقا بدهند، اما کار بزرگ از آن کسی است که انگیزه والا داشته باشد و کار او مصداق خدمت به مردم باشد.
رئیس جمهور ضمن تقدیر و تشکر از کادر درمان برای حفاظت و صیانت از جان مردم، خاطرنشان کرد: این حرکت ماندگان عزیزان در حوزه پزشکی برای برخورد با کرونا ایثار ارزشمندی بود. اینکه تجهیزات اتاق عمل توسط دانشمندان و متخصصان ما باعث شود با تجهیزات دنیا رقابت کنند کار قابل تقدیر و ارزشمندی است.
رئیسی بیان کرد: در سفرهای خارجی محصولات شرکت دانش بنیان در حوزه تجهیزات پزشکی را ارائه میدهم. اینکه ۹۷ درصد داروی کشور در داخل تولید شود بسیار ارزشمند است. در بازدیدی که از یکی از شرکتهای داروسازی در پارکهای علم و فناوری داشتم گفتند کاری کنید مهاجرت معکوس شود. کار هست و زمینه صادرات نیز فراهم است. شرکتهای دانش بنیان میگویند شرکتهای آنها قابلیت کارآفرینی دارند. عزیزان دانشجو که آماده کار و شغل هستند از این موضوع استقبال کنند.
وی افزود: اینکه این بیمارستان را بیمارستان هوشمند نامیدند و قریب به ۴۰۰ عضو هیئت علمی در آن فعالیت دارند باعث افتخار است. اساتید کیفیت کار را حفظ کنند. ممکن است مراجعه و درخواست زیاد باشد، اما سعی کنید از کیفیت کار کاشته نشود. کیفیت کار پزشکی همان است که پزشکی ما را نه در منطقه بلکه در دنیا نامآور کرده است.
رئیسی گفت: قطب سلامت ما در شیراز، مشهد، تهران و سایر نقاط بسیار حائز اهمیت است تا جایی که تمایل دارند از خارج از ایران برای درمان به کشور ما بیایند. حساسیتهای دولت و مجلس به ویژه کمیسیون بهداشت و درمان که کار را دنبال میکنند بسیار ارزشمند است. احداث بیمارستانها و کلینیکها و مراکز درمان در کشور پروژههایی هستند که دچار عقب ماندگی هستند و مردم چشم انتظار راهاندازی آنها هستند و اینها کارهای دولت هستند که باید تمام شوند و تمام خواهند شد.
رئیس جمهور تاکید کرد: ما با کمک دولت و خیرین حتماً پروژههای نیمه تمام را به سامان خواهیم رساند. برای همه تلاشها تشکر میکنم، اما نکتهای که وجود دارد این است که ساخت بیمارستان و کلینیک ضروری است، اما ما باید نسبت به حوزه بهداشت، یکسری اقدامات انجام دهیم. دانشمندان ما مطالعات دارند، اما ما تا کجا قصد داریم پیش برویم؟ آیا قصد داریم کار متفاوتی انجام دهیم؟ از شما میخواهم در رابطه با بهداشت کار متفاوتی انجام دهید تا کار اصلاً به بیمارستان و اتاق عمل کشیده نشود. برای مثال در برخی مناطق آلایندگیهایی وجود دارد و برای کاهش آنها باید زمینه کارهای بهداشتی را مدنظر قرار داد تا کمتر به بیمارستان احتیاج داشته باشیم. سرمایهگذاری در حوزه بهداشت حتماً برای ما اهمیت و ضرورت دارد و باید برای پیشگیری و درمان راه و روش داشته باشیم.
وی ادامه داد: در این کارهای بزرگ باید با همت بلند حرکت کنیم. این بیمارستان نشانه بزرگی از همت بلند است. عنوان «ابر پروژه» و «کلان پروژه» نشان دهنده آن است که کار بزرگ و متفاوتی انجام شده و اینها خیلی خوب و ارزشمند است. کشور ما ظرفیت کارهای بزرگ بسیاری دارد و نباید به کارهای گذشته متوقف ماند. ظرفیت این کشور و ظرفیت نیروی انسانی اهل فکر و خلاق و مبتکر و کارآمد سرمایههای بسیار ارزشمندی است.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه علم پزشکی باید ارتقا پیدا کند تا مشخص شود دانش پزشکی از کشور ما از این مقطع به نقطه بالاتری ارتقا پیدا کرده بیان کرد: گرایش جوانان به دانش پزشکی را یک فرصت میدانیم. ما باید حرف برتری در کشور داشته باشیم و در جهان و منطقه مرجعیت علمی پیدا کنیم. حرفهای جدید در حوزه دانش را باید بررسی کرد. راه را برای حرفهای جدید باز بگذاریم و نوآوریها و خلاقیتها را بپذیریم و مورد توجه قرار دهیم.
رئیسی عنوان کرد: ممکن است کسی در عالم هستی نظریهای بدهد و باید شنیده شود. شاگرد ممکن است حرف متفاوتی از استاد بزند و از حرفهای استادش برتر باشد و باید راه باز گذاشته شود تا حرفهای جدید زده شود و مورد بررسی قرار گیرد. نباید در ذوق شخص زده شود. اینها همان بحث کرسیهای نظریهپردازی و آزاداندیشی است که مقام معظم رهبری گفتند اجازه دهید مسیر برای حرفهای جدید باز باشد.
وی در پایان تاکید کرد: بحثهای آکادمیک و علمی جای همین چیزهاست. در عمل باید به حرف متقن عمل کرد. نسبت به کارهای نو و ارتقای علمی تاکید دارم تا بتوان کارها را همواره نو نگه داشت. به عنوان سال تولید، اشتغال و دانش بنیان انشاءالله داناییها زمینه تواناییها شود تا مردم ما راضی شوند. رضایت مردم زمینه رضایت حق تعالی است. امروز سلامت و بخش درمان، بخش قابل توجهی از زندگی و سبد هزینه خانواده است و باید تلاش کنیم سقف هزینه را با بیمه یا روشهای دیگر کاهش دهیم تا خانوادهها احساس آرامش بیشتری داشته باشند.
بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) با حدود ۱۰۰۰ تخت بیمارستانی، در راستای ارائه خدمات در تراز استانداردهای جهانی با مجموعهای منحصر به فرد از نظر تعداد تخت ویژه و اتاق عمل در یک بیمارستان، شامل ۵۲۱ تخت بستری عادی، ۲۰۴ تخت بستری ویژه، ۲۷ تخت پست آنژیو، ۱۰۲ تخت بستری حاد و اورژانس، ۳۰ تخت بستری روزانه جراحی سرپایی و ۴۲ تخت اتاق عمل و تجهیزات بهروز، در ۱۸ طبقه و با متراژ ۱۰۸ هزار و ۱۵۷ متر مربع با حضور رئیس جمهور افتتاح شد.
بیمارستان حضرت مهدی (عج)، ۳۸۰ عضو هیأت علمی دارد که تعدد و تنوع رشتههای آنها در بین بیمارستانهای کشور و منطقه بینظیر بوده و دشوارترین و مهمترین اعمال جراحی، از قبیل پیوند کبد و جراحی قاعده جمجمه در این بیمارستان به واسطه تجهیزات پیشرفته و پزشکان نخبه و دانشمند قابل انجام است.
همچنین این بیمارستان با ۲۰۴ تخت بستری ویژه، بیشترین تعداد تخت ICU و CCU را در بین بیمارستانهای کشور دارد و در آن، خدمات پاراکلینیکی شامل آزمایشگاه، مرکز تصویربرداری و پزشکی هستهای به بیماران ارائه خواهد شد.
بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) با ۱۸ طبقه در ۱۰۸ هزار و ۱۵۷ متر مربع احداث شده که به دلیل سرانه فضای فیزیکی مناسب برای هر تخت، بیماران در فضایی باز و مناسب تحت درمان قرار میگیرند. هر طبقه بستری در این بیمارستان، شامل سه بال و هر بال دارای ۲۹ تخت بستری است.
اولین عمل جراحی در تاریخ ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ در بیمارستان حضرت مهدی (عج) انجام شده و ۱۵ اتاق عمل به صورت کامل آماده بهرهبرداری است و در شش ماهه اول سال ۱۴۰۲ تمامی ۳۸ اتاق عمل این بیمارستان به بهرهبرداری خواهد رسید.
عملیات احداث بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج)، پروژهای منحصر به فرد در تراز استانداردهای جهانی و اوج مشارکت خیران، دولت و بخش خصوصی محسوب میشود.
افتتاح این بیمارستان همچنین میتواند باعث رونق بیش از پیش گردشگری سلامت کشور شود.
دقت کنید گفتم طب سنتی که آزاد باشد بعنی اگر دین نداری آزاده باش
امدن یک طب سنتی دانشگاه راه انداختن به عنوان مکمل طب مدرن و غربی که زیر دست خود وزارت بهداشت هم هست و حق افشاگری و حرف زدن ندارد
خیلی از پزشکان وارسته و صاحب نام از ایران رفتن و همینطور موج زیادی از پرستاران و متخصصان اطاق جراحی ولی باز جای شکرش باقی است که هنوز پرستاران وفادار بمردم در جامعه وجود دارد
اما سوال اینست که چرا اکثر بخش سهمیه نصیب رشته پزشکی میشود؟
شاید بکار اینست که پزشکی کاری انفرادی و پردآمد است و نیازی به تشکیلات ندارد و در مقابل آن بخش مهندسی است که باعث کار آفرینی در جامعه میشود اما هیچگاه به مهندسان که تعداد بیکارانشان در کشور بیش از سایر رشته هاست بها داده نشده و این درد که چرا اینهمه تبعیض در بین این دو رشته پزشکی و مهندسی وجود دارد، هیچگاه خواسته نشده راه حلی برایش پیدا شود تا مهندسان جامعه بجای کار در اسنپ، تراکت بخش کنی و پیک موتوری به اصل کار خود برگردند؟
پزشکی کاری انفرادی و پول در بیاریست اما مهندسی کارش ایجاد کار آفرینی برای جوانان جامعه است
تهران ابربیمارستان میخادچکار؟
دعا می کنیم خداوند به آنهایی که فقط به مطب و پرکردن حسابهای بانکی وفرار به آنور آب مشغولند شعور وعقل عنایت فرماید
دولت ۲۰ام فکر کنم تموم بشه
اولا تو خبر آقای سلامی یه فیلمی از سال 95 گذاشته که بیمارستان نیمه کاره باقی مانده .
دوماً: رئیسی خودش میگه مهم نیست این کار تو زمان کدام رئیس جمهور بوده این پروژه توسط نظام جمهوری انجام شده که خودش جای تشویق داره .
سوما: بیمارستان برای هر نقطه از کشور ضروری می باشد. برای تهران با این جمعیت وجود چنین بیمارستانه ضروری می باشد و باید برای همه شهر ها هم همچین بیمارستانه ساخته شود.
چهرما.
اگر حوزه حمل و نقل توسعه پیدا کند و بحث فرودگاه و هواپیما کم سرنشین و قطار های سریع السیر با قیمت ها مناسب شکل بگیرند دیگر مشکل رفت و آمد و جود نخواهد بود و بیمارستان ها مدرن دولتی کافی در چند استان با فواصل مناسب شکل بگیره و نوبت دهی ها کاملا الکترونیک شوند .
بیمارستان های نیمه مدرن با تجهیزات مناسب و با ظرفیت های مناسب در یک شهر ساخته شود و امکان پوشش خدماتی درمانی برای چندین شهر تا فاصله ۱۵۰ کیلومتری را داشته باشد .
اینطور به عدالت درمانی نزدیکتر و هم اقتصادی تر خواهد بود
هم موجب دلگرمی شهرستانی ها و روستایی ها برای موندگاری در خونه ش میشد
نه اینکه همه شون مهاجر شهرهای بزرگی مانند تهران بشوند و موجب اقزایش معضلات بشوند
حداقل بیمارستانها فرسوده تهران و تخریب و بجاش فضای سبز درست بشه
به یه ساختمان درحال ساخت که وارد میشن،بنر زده اول ایمنی،بعد کار،میگن پلیس اول راهنمایی بعد .....
بفرمایین در بحث پیشگیری از بیماری چکار کردین
مردم ندارند بخدا،وقتی هم که ندارند،حرص و جوش وبه طبع آن مریض میشن
اینه خوب فهمیدن که الان نون تو بیمارستانه
تو را بخدا نگین نظام سلامت را درست کردیم چی بگم والا
(( مبارک باشہ ، از ھمہ کسانی کہ در این امر ھمکاری کردن تشکر میکنیم ۔۔ با وجود تحریمھای ھمہ جانبہ ساخت ھمچین پروژھای بزرگی در کشور واقعا جای تشکر دارہ ))
تفاوتش تو اینه که تقریبا صفر تا صدش توسط آلمانی و مستشارای چند کشور اروپایی دیگه ساخته شده بود
زمانی که به قول یه پهلوی دوست "لولهنگ هم نمی توانستیم بسازیم"
ولی حالا این بیمارستان که عمدتا حتی در زمینه تجهیزات پزشکی توسط دانشمندای خودمون ساخته شده
چند اتاقعمل بیمارستان هیبریدی است و همه امکانات تشخیصی و آزمایشی در داخلش وجود دارد. پذیرش بیماران را هم از چند روز قبل از افتتاح آغاز شده است
تشکر و سپاس از دولت
تشکر از دولت محترم
یک طرح نیمه کاره دیگر که با پیگیری مستمر در دولت سیزدهم به نتیجه رسید.
درود بر مردان جهادی
بیمارستان معرز اعصاب درتهران درسطح جهان از اهمیت خاصی برخوار است باهمت خیرین شروع شده چند سال متوقف شده( پروفسور سمیعی ) درکشور آلمان وچین افتتاح شده ایران ،
اسم شهر برده نشده
البته باید از تمرکز زدایی در تهران جلوگیری شود
حداقل در استان مجاور تهران از جمله کرج این
بیمارستان راه انداری شود
شما را بخدا پیگیر قیمت مصالح ساختمانی باشید الان خونه شروع کردم نمی توانم به پایان برسانم. اول سال تیرآهن ۱۴ حدود ۲۳۰۰ قیمت می خورد الان شده ۴۷۰۰ از دو برابر هم بیشتر،
خواهشاً پیگیری کنید.
شما را بخدا پیگیر قیمت مصالح ساختمانی باشید الان خونه شروع کردم نمی توانم به پایان برسانم. اول سال تیرآهن ۱۴ حدود ۲۳۰۰ قیمت می خورد الان شده ۴۷۰۰ از دو برابر هم بیشتر،
خواهشاً پیگیری کنید.
واقعا دارن کار میکنن، خدا مسئولی رو که وقت تلف نمیکنه و در تلاش برای حل مشکل مردم و کشور هست رو بهش خیر بده.
جنگ دوم جهانی افتتاح شده است
واسه ناصرالدین شاه هم یه رزومه تپل درست کن
میتونید مسکن بسازید که دیگه نای زندگی کردن نداریم با هزینه ها
ما میتوانیم
درود بر شما اجرکم عند الله
چرا این مسایل بسیار ساده رو نمی تونن متوجه بشن؟!
مثل آرامستان ها همه زمین و هزینه را خیرین میدن شهرداری با زور گویی تصاحب می کنه میگه باید پول بدید نمیذاریم کسی را دفن کنید
دوما اگربا پول ملت ھم کہ باشہ بازم خیلی خوبہ
حالا چرا ؟؟؟ چون میدونیم جای خیلی خوبی خرج شدہ
آن که تمام کرد
در درمان
اینا فهمیدن که الان وبا وضع موجود نون فقط تو بیمارستانه