یک تهیه کننده گفت: برنامه «سینما هویت» به عنوان نخستین گام می‌تواند نقطه آغازی برای تولید آثاری مشابه در حوزه نقد سینمای نوجوان و کودک باشد.

پیمان خزلی، تهیه کننده برنامه «سینما هویت» که فصل جدید آن از شبکه امید به روی آنتن می‌رود گفت: این برنامه در حوزه نقد و بررسی سینمای جهان است که که سری اول آن حدود ۵۰ قسمت تا پایان تابستان و شروع مهر ماه سال جاری روی آنتن رفت. فصل دوم «سینما هویت» که از بهمن ماه شروع شد به بررسی آثار شاخص سینمای جهان با رویکرد «هویت سازی» غرب برای نوجوانان می‌پردازد.

وی افزود: این برنامه هر هفته در روز‌های چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه حوالی ساعت ۱۷ روی آنتن شبکه امید می‌رود و در طول آن شاهد پخش فیلم‌هایی در قالب بسته‌هایی مشخص هستیم؛ عناوینی که از جمله آن‌ها می‌توان به «فناوری و بازی‌های رایانه ای»، «هویت زنان و دختران»، «هویت حماسه عاشورا»، «هویت تحصیلی»، «دفاع مقدس» و... اشاره کرد و ذیل آن، فیلم‌هایی سینمایی پخش و با حضور کارشناسان بررسی می‌شود.

تهیه کننده «سینما هویت» اظهار کرد: این برنامه به عنوان نخستین گام می‌تواند نقطه آغازی برای تولید آثاری مشابه در حوزه نقد سینمای نوجوان و کودک باشد. می‌دانیم به شکل روزانه و در سطح جهانی آثاری متعدد برای نوجوانان با محوریت یک شخصیت نوجوان ساخته می‌شود و این آثار گستره‌ای عظیم از سینمای هالیوود تا سینمای شرق را دربرمی گیرد که پرداختن به آن در سینماهویت، هم می‌تواند شکل دهنده دیگر فصول این برنامه به شکلی پخته‌تر و هم برنامه‌هایی مشابه شود.

 

خزلی عنوان کرد:سینماهویت، نخستین گام در مسیر تولید یک برنامه گفتمانی در حوزه نقد سینمای نوجوانان است و نخستین‌ها معمولا یا با دشواری‌هایی همراه هستند، اما بدون شک این برنامه در فصول دیگر و برنامه‌های مشابه راه آسان تری پیش رو خواهد داشت.

همچنین او واکنش مخاطبان تا اینجای برنامه سینماهویت را مثبت ارزیابی کرد و آن را نشانی از همراهی مخاطبان نوجوان این برنامه با آن دانست.

امید پویانفر مجری برنامه «سینما هویت» نیز درباره اهداف این برنامه گفت: برنامه سینما هویت تنها برنامه اختصاصی نوجوانان در حوزه سینما است که در شبکه تخصصی نوجوانان یعنی شبکه امید رسانه ملی روی آنتن می‌رود.

وی افزود: تولید فصل جدید سینما هویت از دی ماه شروع شد و از اوایل بهمن ماه روی آنتن رفت. این برنامه با موضوعات فیلم‌های هویت ساز نقد و بررسی خود را شروع کرد و به مرور مباحث دیگری همچون سینمای استراتژیک، ابرقهرمان‌های سینمای جهان، شخصیت‌های محبوب سینمایی و... به برنامه اضافه شد.

پویانفر عنوان کرد: ویژه برنامه سینماهویت همزمان با جشنواره ۴۱فیلم فجر هر روز روی آنتن رفت و علاوه بر پوشش جشنواره، در میز گفتگو به بحث‌های هویتی همچون فیلم‌های دفاع مقدسی حاضر در جشنواره، هویت جشنواره فجر، هویت ملی، قهرمانان در فیلم‌های ایران پرداخت.

وی ادامه داد: خیلی خوشحالم که اولین تجربه اجرای من با سینما هویت اتفاق افتاده است. تلاش کردم با زبان مخاطبان شبکه امید اجرا کنم و در کنار انتقال مفهوم و معنا، اجرای لطیف و متناسبی داشته باشیم و برنامه را به سمت مباحث تخصصی سوق دهیم. اعتقاد دارم مخاطب امروز ما باهوش و مدرن و به روز است و اگر ما بخواهیم مخاطب را جذب کنیم باید برنامه‌ای شایسته، متناسب با نیاز او و پیشرو داشته باشیم.

مجری برنامه سینماهویت بیان کرد: جا دارد به عنوان یکی از اعضای کوچک شبکه امید از جناب باطنی قدردانی کنم که دلسوزانه برای بهتر شدن برنامه به ما کمک کردند.

عرفان بی‌طرف مجری دیگر برنامه سینماهویت نیز گفت: در سینما هویت دغدغه نوجوانان را داریم و به نظرم اگر نوجوانی فیلمی را می‌بیند بتواند تحلیل مناسبی هم از فیلم‌ها داشته باشد. به نظرم بیشتر برنامه‌های سینمایی ما مخصوص بزرگسالان است و اگر آماری گرفته شود میفهمیم که حتی نوجوانان بیشتر از پدر و مادر‌ها فیلم ببینند.

 

اتفاقا نوجوانان از فیلم‌هایی که می‌بینند بیشتر تاثیر می‌گیرند، اما ما تلاش میکنیم که خوراک مناسبی هر چند کم در اختیار نوجوانان قرار بدهیم.

بی طرف عنوان کرد: فصل دوم «سینما هویت» به بررسی آثار شاخص سینمای جهان با رویکرد «هویت سازی» می‌پردازد در این فصل بررسی مولفه‌ها و معیار‌های فیلم‌های مطرح جهان مورد بررسی قرار گرفته و دنیای آن‌ها از دید هویت بخشی به نوجوان مورد بررسی قرار گرفته است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار