ابوالقاسم مقیمی گفت: سال گذشته نوع متفاوتی از برنامههای نیمه شعبان با ورود مجموعههای مردمی و حمایتهای دستگاههای دولتی در بلوار پیامبر اعظم ارائه شد.
معاون اجتماعی فرهنگی و زیارت استانداری قم گفت: از سال گذشته تلاش شد تا نوع خدمات در مناسبتهای مختلف از جمله نیمه شعبان در بلوار پیامبر اعظم گسترش یابد و امروز محور پیامبر اعظم برای گروههای مختلف مردمی شناخته شده است.
او افزود: در سال گذشته برق بلوار پیامبر اعظم آماده سازی و تسهیل شد و در سال جاری مسیرهای کند رو و پشتیبان و مسیر دائمی پیاده روی ساماندهی و ایجاد شد و برای اولین بار شاهد حضور عاشقان در خیابان نیستیم و این امر از بروز حوادث جلوگیری میکند.
مقیمی عنوان کرد: از سه ماه قبل کمیتههای مختلفی با مشارکت دستگاههای ملی شکل گرفت و امید است در سالهای آینده این برنامهها و هماهنگیها ادامه یابد و در این راستا جلسات خوبی برگزار شد و برخی از وزرا از جمله وزیر کشور و ستاد مرکزی اربعین به موضوع جشنهای نیمه شعبان قم ورود کردند.
معاون استاندار قم افزود: ۱۵ شهرداری شهرهای مختلف در ایام نیمه شعبان آماده خدمت رسانی در قم هستند و مجموعه سپاه و نیروهای مسلح و ارتش نیز نیازمندیهای لازم را تأمین کردند.
مقیمی گفت: فراجا و دستگاههای امنیتی نیز ستاد مشترکی ایجاد کردند و در حوزه انتظامی و راهور بیش از ۴۰۰ نیرو از سایر استانها به قم آمدند تا خدمات رسانی خوبی در این ایام داشته باشند.
معاون اجتماعی فرهنگی و زیارت استانداری قم گفت: دانشگاه علوم پزشکی نیز با وزیر جلسه خوبی داشتند و در حوزه امداد و درمان تجهیزات لازم برای برنامههای مختلف ایام نیمه شعبان در قم فراهم شده است.
معاون اجتماعی فرهنگی و زیارت استانداری قم ادامه داد: مدیریت بحران استان قم نیز خدمات قابل توجهی در این عرصه داشتند و در حوزه اطلاع رسانی نیز سامانه قم زائر بستهای را برای اطلاعرسانی مراسمهای نیمه شعبان به زائران ارائه میدهد.
مقیمی با بیان اینکه مجموعهای اطلاع رسانیها با همکاری اپراتورها صورت خواهد گرفت افزود: از ۲۵ کیلومتری قم پیامکهای راهنما به زائران ارسال میشود و امسال تمامی اپراتورها در این عرصه ورود کردند و امید است این اقدام دائمی شود و در طول سال نیز صورت گیرد.
معاون اجتماعی فرهنگی و زیارت استانداری قم بیان کرد: امسال حضور رسانه ملی در جشن ملی نیمه شعبان پررنگتر خواهد بود و دو ایستگاه در ابتدا و اواسط بلوار پیامبر اعظم قم مستقر خواهند شد و رادیو تلویزیونهای کشورهای اسلامی در ۲۵ شبکه ماهوارهای برنامههای نیمه شعبان را پوشش خواهند داد.
معاون اجتماعی فرهنگی و زیارت استانداری قم افزود: رسانه ملی نیز در روز نیمه شعبان به صورت مستقیم برنامهها را پوشش خواهد داد و موکب رسانهای نیز در بلوار پیامبر اعظم ایجاد میشود و در عمود ۹۰ بلوار پیامبر اعظم موکب هنر و رسانه مستقر خواهد شد.
مقیمی ادامه داد: عمده تجهیزات و امکانات مورد نیاز نیز از سوی منابع انسانی استانداری قم آماده شده است و در اختیار مجموعهها قرار گرفته است.
معاون اجتماعی فرهنگی و زیارت استانداری قم با بیان اینکه کمیته مردمی ستاد تسهیلات، مجموعه موکبها را ساماندهی کردند و بیش از ۳۰ استان موکب در قم راه اندازی میشود.
مقیمی بیان کرد: حوزه اسکان زائران یکی از مهمترین آسیبها بوده که مجموعه ستاد مردمی استان و نواحی بسیج در این عرصه مدیریت خواهند کرد که مجموعه مساجد، بقاع متبرکه، سالنهای ورزشی و مدارس قم
او تصریح کرد: مجموعه اقامتگاههای رسمی و غیررسمی در استان قم بسیج شدند تا امکانات پذیرایی و فرهنگی به زائران نیمه شعبان قم ارائه دهند.
مقیمی با بیان اینکه چالش ترافیک و پارکینگ مهمترین موضوع خدمات دهی است در ایام نیمه شعبان قم است افزود: در حال حاضر ۱۶۰ هکتار پارکینگ در اطراف مسجد مقدس جمکران آماده سازی شده که در سالهای قبل نبود سرویسهای بهداشتی و مسیرهای دسترسی به مسجد مشکلاتی ایجاد کرده بود که تلاش شده است تا این نقایص برطرف شود و در این راستا ارتش ۱۰۰ چشمه بهداشتی و شهرداری تهران نیز سرویسهای سیار داخل مسجد جمکران ایجاد کرده است.
معاون اجتماعی فرهنگی و زیارت استانداری قم تصریح کرد:۱۷ هزار متر مربع آسفالت و ۵۰۰ تن قیر برای آماده سازی پارکسوارها و راههای اطراف مسجد مقدس جمکران استفاده شده است.
معاون اجتماعی فرهنگی و زیارت استانداری قم عنوان کرد: مسیرهای دسترسی به مسجد مقدس جمکران تا زمان امکان و داشتن ظرفیت باز خواهد بود و لاین کند روی بلوار پیامبر اعظم در اختیار خودروهای امدادی قرار میگیرد.