پژمان بختیاری نیا گفت: آمارهای موجود نشان دهنده افزایش تعداد افراد مبتلا به کووید-۱۹، بستری و فوتی در کشور در مقایسه با هفته قبل است، این درحالی است که رعایت شیوه نامههای بهداشتی باوجود هشدارها و براساس اعلام وزارت بهداشت، حدود ۳۵ درصد است و تاثیر چندانی در پیشگیری از ابتلا به این بیماری ندارد.
او می گوید: از آنجاییکه در روزهای پایانی سال و در آستانه عید نوروز، ماه مبارک رمضان، خریدهای عیدانه، سفرها و دید و بازدیدهای نوروزی قرار داریم، درحال حاضر بهترین زمان برای انجام کارهای پیشگیرانه است که در صدر آنها رعایت شیوه نامههای بهداشتی و به ویژه استفاده از ماسک در فضاهای بسته و اماکن شلوغ و پرازدحام قرار دارد.
رئیس مرکز بهداشت خوزستان تزریق واکسن و تکمیل فرایند واکسیناسیون را دومین راهکار مهم در پیشگیری از ابتلا به کووید-۱۹ و مرگ و میر ناشی از آن برشمرد و گفت: همه افراد بالای ۱۸ سال و به ویژه افراد دارای ضعف ایمنی بدن، مبتلایان به بیماریهای زمینهای و سن بالای ۶۰ سال که از زمان دریافت آخرین دز واکسن حداقل ۶ ماه میگذرد، باید دز یادآور تزریق کنند.
این مقام مسئول میگوید: البته افراد ۱۲ تا ۱۸ ساله که دارای ضعف ایمنی و بیماریهای زمینهای هستند و ۶ ماه از دریافت نوبت دوم واکسن کرونا میگذرد، باید نسبت به دریافت نوبت سوم واکسن اقدام کنند.
افرادی که دچار بیماری میشوند، حتما باید به پزشک مراجعه کرده از خوددرمانی خودداری کنند، در اجتماع حضور پیدا نکنند و داروهایی که از سوی پزشک تجویز شده اند را مصرف کرده تا بیماری به دیگران سرایت نکند.