مدیر کل دامپزشکی کهگیلویه و بو.یراحمد گفت:طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در آستانه عید نوروز در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد.

مدیر کل دامپزشکی این استان گفت: گشت‌های دامپزشکی استان در قالب گروه‌های ویژه بهداشتی، کار نظارت بر توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی، نظارت شرعی بر مرکز تولید، سردخانه ها، کشتارگاه‌های دام و طیور، مراکز عرضه و رستوران‌ها را انجام می‌دهند.

مختار رجایی فر با بیان اینکه در این طرح ۱۳ گروه سیار، ۸ گروه ثابت متشکل از ۶۹ نفر بازرس بهداشتی و ناظر شرعی در دو نوبت صبح و عصر حضور دارند افزود: این نظارت‌ها از سیزدهم اسفندماه ۱۴۰۱ تا پنجم اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ با توجه به همزمان شدن تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان تشدید می‌شود.

او با اشاره به اینکه در این طرح، تشدید و کنترل و نظارت بهداشتی از سه بخش هماهنگی، برنامه عملیاتی و نتیجه عملکرد انجام می‌شود، اضافه کرد: موفقیت این طرح در گرو ارتقاء شاخص‌های بهداشتی و تأمین سلامت جامعه و در نهایت انجام مطمئن مراحل است.

او از استقرار دامپزشکان ناظر بخش دولتی در کنار مسئولان فنی بهداشتی در کشتارگاه‌های طیور استان خبر داد و گفت: برای اطمینان بخشی به شهروندان از بهداشتی بودن محصولات سه کشتارگاه صنعتی طیور شهر‌های یاسوج و دوگنبدان این طرح برای نخستین بار در کهگیلویه و بویراحمد اجرا می‌شود.

او از شهروندان خواست در صورت مشاهده با هرگونه تخلف بهداشتی به کارشناسان ادارات دامپزشکی شهرستان‌ها و یا شماره ۱۵۱۲ ارتباط مردمی دامپزشکی گزارش دهند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.