یونس احمدی مدیرکل دامپزشکی ایلام اظهار داشت: در این طرح ۱۳ گروه ثابت و ۱۷ تیم سیار شامل ۵۷ نفر متشکل از بازرسان بهداشت دامپزشکی مشارکت دارند.
وی افزود: گشتهای نظارتی ویژه تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان از امروز سیزدهم اسفندماه شروع شده است و تا پنجم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت.
وی مطرح کرد: در این طرح که به مدت ۲.۵ ماه طول میکشد مراکز کشتار، تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی نظیر کشتارگاه، قصابی، رستوران و غذاخوری، کبابی و سایر اماکن مرتبط با فرآوردههای خام دامی کنترل و نظارت میشود.
وی ادامه داد: علاوه بر گشتهای دامپزشکی، گشت مشترک با دستکاه هایی، چون صنعت معدن و تجارت و مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیز انجام میپذیرد.
به گفته وی سامانه تلفنی ارتباطات مردمی ۱۵۱۲ آماده دریافت شکایت، پیشنهاد و نظر و درخواست مردم در خصوص فرآوردههای خام دامی از نقاط مختلف استان ایلام است.