عربی، معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی استان، گفت: یکی از موارد مهمی که در حوزه صنایع دستی باید به آن توجه کرد، کاربردی بودن صنایع دستی و جاری بودن آن در زندگی مردم است.
عربی افزود: با توجه به ملاکهای داوران برای انتخاب آثار فاخر از بین ۱۶۰ اثر ارائه شده از طرف هنرمندان، ۷۰ اثر که دارای ویژگیهای خاصی بودند و مورد توجه داوران قرار گرفتند، برای این مرحله انتخاب شدند.
عربی افزود: هدف از برگزاری این جشنواره، رشد خلاقیت و افزایش کاربریهای جدید در حوزه صنایع دستی است.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی استان گفت: در این جشنواره آثار برجستهای برگزیده شدند تا در قالب هدایای سازمانی به عنوان محصولات جدیدی که کاربریهای خلاقانه و نو در زندگی مردم دارند، مورد استفاده قرار گیرند.
عربی یادآور شد: این جشنواره برای اولین بار در استان برگزار شد و ما نیز سعی خواهیم کرد از آثار منتخب حمایت لازم را داشته باشیم.
زعین آبادی داور جشنواره گفت: ملاک انتخاب آثار برای مرحله مسابقه، بحث زیبایی شناسی، کاربرد المانهای سنتی مخصوصا از شهر یزد و همینطور بعد کاربردی اثر برای تجاری سازی جهت تولید انبوه، بوده است.
میرزا زاده از دیگر داوران جشنواره نیز گفت: این جشنواره از رویدادهای مهم در عرصه صنایع دستی است که با آثاری با جهش بسیار بالا و قابل تحسین در کیفیت و خلاقیت، برگزار شد.
جشنواره طراحی صنایع دستی کالابوم پس از انتخاب آثار برگزیده از میان ۷۰ اثر که به مرحله نهایی راه یافته بودند، با حضور جمعی از مسئولین و صاحبان آثار، چهارشنبه دهم اسفند ماه به کار خود پایان داد. /