رضا بهراملو با بیان اینکه دی ماه بیش از چهار میلیون قطعه جوجهریزی انجام شد، گفت: هماکنون ۸ هزار تُن مرغ آماده کشتار است و ۲ هزار و ۲۰۰ تُن مرغ منجمد در انبار پشتیبانی امور دام وجود دارد.
او افزود: روزانه ۵۰ تُن گوشت قرمز در استان مصرف میشود و از ابتدای سال تاکنون ۸۱۲ تُن گوشت قرمز توزیع شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه از ابتدای سال ۹ هزار تُن برنج توزیع شده و هم اکنون هزار و ۲۰۰ تُن برنج درحال توزیع است، افزود: روزانه ۵۵ تا ۶۰ تُن مصرف تخم مرغ استان است و برای تأمین نیاز مصرفکنندگان ۱۰ تُن وارد میشود.
روزانه ۲۰۰ تُن گوشت مرغ در استان همدان تولید میشود و سرانه مصرف آن ۱۲۰ تا ۱۳۰ تُن است.