حسام همدانی مربی آشپزی با حضور در برنامه به خانه برمیگردیم طرز تهیه خوراک اسوبوکو (غذای ایتالیایی) را مرحله به مرحله آموزش داده است.
برای تهیه این غذای ایتالیایی چهار قطعه گوشت گوساله برش داده شده (قلم)، آرد ۲۰ گرم، روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری، هویج ۳ عدد، کرفس یک ساقه، گوجه فرنگی ۲ عدد، پوست پرتقال رنده شده ۱ قاشق غذاخوری، پوست لیمو ترش رنده شده ۱ قاشق غذاخوری، سیر یک حبه و کره ۳۰ گرم جعفری و ریحان خرد شده نمک و فلفل به میزان دلخواه لازم است.