وزیر کار:

متناسب با نیاز کشور نیروی ماهر تربیت نشده است

مرتضوی گفت: کارآفرینان برگزاری دوره‌های آموزشی و کارورزی را برای توانمندسازی جوانان مدنظر داشته باشند.

سیدصولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به ویژگی‌ها و اثربخشی فعالان اقتصادی و کارآفرینان در اعتلای کشور اظهار داشت: رشد اشتغال و کارآفرینی برای کشور عزت‌آفرین و مایه سربلندی است.

وی با بیان اینکه هر کشوری که به استقلال رسیده است، مرهون تلاش‌ها و غیرت مردمان کارآفرینش است، گفت: کارآفرینی عالمانه منجر به ارتقای بهره‌وری و خلق ارزش افزوده می‌شود.

وزیر کار با تأکید بر لزوم توجه به اهمیت مسئله بهره‌وری در نظام اقتصادی کشور، افزود: جغرافیای بی‌نظیر جمهوری اسلامی ایران منجر به دسترسی آسان، منابع غنی، تکثر همسایگان و موقعیت استراتژیک بین‌المللی شده که برای کارآفرینان و علاقه‌مندان به توسعه تجارت فرصت مطلوبی است.

مرتضوی به رسالت دولتمردان در حمایت از کارآفرینی اشاره کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین وظایف دولت کوتاه‌کردن فرآیند‌ها و تسهیل راه‌اندازی کسب‌و‌کار برای بخش خصوصی است.

وی راه‌اندازی سامانه متمرکز صدور مجوز‌ها را گامی در همین راستا عنوان کرد و اظهار کرد: حذف امضا‌های طلایی و تسهیل صدور مجوز از مهمترین تأکیدات ریاست محترم جمهوری در راستای توسعه فضای کسب‌و‌کار بوده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه متناسب با نیاز کشور نیروی ماهر تربیت نشده است، از کارآفرینان درخواست کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی و کارورزی را برای توانمندسازی جوانان و تأمین نیروی انسانی فعالیت خود مدنظر داشته باشند.

وی با اشاره به اهمیت آموزش مفاهیم اقتصادی و مؤلفه‌های تجارت به دانش‌آموزان در دوران ابتدایی، اظهار کرد: احیای نظام استاد ـ شاگردی در سیستم آموزش می‌تواند به ضعف مهارتی نیرو‌های متقاضی کار کمک کند.

مرتضوی افزایش سرمایه‌گذاری برای تولید و ارتقای بهره‌وری را دو رکن مهم و الزام اساسی رشد اقتصادی خواند و افزود: در عرصه جنگ ترکیبی دشمن که برای ضربه به پیکر نظام اسلامی پیش گرفته، کارآفرینان برای خنثی‌سازی این تهدیدات و امیدآفرینی در خط مقدم‌اند.

علی زندوکیلی مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی و بهره‌وری نیروی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دبیر چهاردهمین دوره جشنواره کارآفرینان برتر ملّی نیز در ابتدای این مراسم با اشاره به شناسایی و تقدیر از ۳ هزار کارآفرین از ابتدای برگزاری جشنواره کارآفرینان برتر، گفت: در چهاردهمین دوره جشنواره ۲۰۰ کارآفرین برتر استانی و ۲۱ کارآفرین برتر ملّی معرفی شدند.

وی افزود: امسال برای اولین بار بخش تعاون، کارآفرینی اجتماعی، صنایع‌دستی و گردشگری به حوزه‌های جشنواره اضافه شد.

دبیر چهاردهمین دوره جشنواره کارآفرینان برتر ملّی با بیان اینکه ۲۱ کارآفرین برتر امسال در عرصه ملّی ۱۰ هزار نفر اشتغال‌زایی مستقیم داشته‌اند، گفت: از ظرفیت این فعالان اقتصادی در قالب کانون کارآفرینان برتر برای توسعه فرهنگ کارآفرینی، ایجاد شبکه ارتباطی کارآفرینان، تشکیل اتاق فکر و توسعه رقابت در عرصه تولید و اشتغال کشور بهره خواهیم گرفت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار