قابلیت جدید سامسونگ برای شناسایی بدافزارهای تصاویر تحت عنوان Message Guard نامبرده شده است، بهدنبال افزایش حملات زیرو-کلیک (Zero-click) در گوشیهای هوشمند، سامسونگ چنین قابلیتی را فراهم کرده است. در این حملات، نصب بدافزار روی گوشی فرد قربانی بدون هیچگونه کلیک روی یک لینک یا اقدام دیگری صورت میپذیرد.
درحالحاضر سامسونگ اعلام داشته که این قابلیت روی اپلیکیشنهای Messages این شرکت و گوگل Messages در گوشیهای گلکسی اس ۲۳ موفق عمل کرده و توانایی ممانعت از ورود بدافزارها به گوشی را فراهم کرده است.
طبق اعلام سامسونگ، Message Guard در پسزمینه گوشی اجرا شده و براساس عملکرد آن هرگونه فایل دریافتی کاربر با پسوندهای PNG، JPEG، JPG، GIF، ICO، WEBP، BMP و WBMP ایزوله خواهد شد.
کارکرد این ابزار بهگونهای است که تصاویر را بیت به بیت چک کرده تا هرگونه کد مخربی را که توانایی آلودهسازی گوشی را دارد، شناسایی میکند. سامسونگ همچنین اعلام داشته که قابلیت Message Guard در آینده نزدیک به دیگر گوشیها و تبلتهای مجهز به رابط کاربری UI ۵.۱ و نسخههای بعد از آن، افزوده خواهد شد. طبق اعلام این شرکت، قابلیت مذکور از طریق یک آپدیت نرم افزاری ارائه خواهد شد و فعالیتهای نظارتی آن، روی اپلیکیشنهای پیام رسانی ساخت دیگر شرکتها نیز به اجرا در خواهد آمد.