سرهنگ فیروز سرخوش نهاد افزود: در پی شکایت یکی از شهروندان همدانی در خصوص مزاحمت و ارسال پیامهای نامناسب فردی ناشناس در اینستاگرام برای خود و برخی از اقوامش، موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
او گفت: با توجه به حساسیت موضوع، تیمی از کارشناسان جرایم سایبری پلیس فتا، موضوع را به صورت ویژه بررسی کردند که با مشاهده مستندات گردآوری شده، صحت ادعای شاکیه محرز شد و با هماهنگی قضایی، شناسایی هویت مجرم سایبری در دستور کار قرار گرفت.
رئیس پلیس فتا استان همدان تصریح کرد: کارشناسان پلیس فتا با بکارگیری روشهای فنی و شگردهای پلیسی در مدت زمان کوتاهی متهم را شناسایی کردند که طبق گفته شاکیه، فرد مزاحم از بستگان او است.
سرهنگ سرخوش نهاد گفت: پس از هماهنگی با مقام قضایی، متهم دستگیر و به پلیس فتا انتقال یافت که وی ابتدا منکر بزه انتسابی بود، اما پس از روبرو شدن با مستندات جرم چارهای جز اعتراف نداشت.
او تاکید کرد: پلیس فتا با افرادی که در فضای مجازی برای شهروندان مزاحمت ایجاد کرده و با تهدید و ارعاب، امنیت روانی آنان را برهم میزنند برابر قانون برخورد میکند.
رئیس پلیس فتا استان همدان از کاربران فضای مجازی خواست در صورت مشاهده هرگونه مصادیق مجرمانه در فضای مجازی موضوع را جهت بررسی با کارشناسان پلیس فتا به شماره ۰۹۶۳۸۰ در میان بگذارید یا از طریق سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir و بخش مرکز فوریتهای سایبری گزارش دهند.
یک هزار و ۲۹۸ پرونده در پلیس فتا همدان از ابتدای سال جاری تا پایان آذر تشکیل شده است.