فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کازرون گفت: در راستای طرح صنعت‌یار بسیج مهندسین صنعت و معدن سپاه کازرون، پایش و عارضه‌یابی ۵۰ واحد تولیدی و صنعتی انجام شد.

سرهنگ پاسدار غلامرضا توکل در حاشیه بازدید از واحد‌های تولیدی و صنعتی در راستای رزمایش تخصصی گروه جهادی صنعت و معدن، گفت: صنایع کوچک در صورت گسترش مطلوب، محیط رقابتی و سالمی به وجود می‏ آورند که در کارایی اقتصادی کشور نقش بسزایی خواهد داشت.

فرمانده سپاه کازرون با بیان اینکه صنایع کوچک می‏ توانند سهم بسزایی در تحول صنعتی ایفا کنند، افزود: امروزه در اغلب کشور‌های جهان، صنایع بزرگ تدریجا خط تولید خود را کوچکتر کرده و آنرا به صنایع کوچک می‏ سپارند.

سرهنگ توکل گفت: امروز در کارگاه‌های کوچک تولیدات بر اساس درخواست مشتری و باب میل و سلیقه آن‌ها ساخته می‏‌شود و محصولات بسیار متنوعی با کیفیت‌های بسیار بالا تولید می‏ کنند.

او تاکید کرد: ما باید خودباوری را به مدیران و مسئولان ارشد دولتی برگردانیم و اگر این خودباوری در میان مسئولان اصلاح شود، بخش عمده‌ای از مشکلات صنایع و واحد‌های تولیدی و صنعتی قابل حل خواهد بود.

محمدجعفر شفیعی مدیر بسیچ مهندسین صنعت و معدن سپاه کازرون نیز گفت: امروز بخش قابل توجهی از مشکلات واحد‌های تولیدی و صنعتی به داخل کشور برمی‌گردد.

او با تاکید بر اینکه راه‌اندازی مجدد واحد‌های تولیدی و عملیاتی کردن جهش تولید، نیازمند همدلی، وفاق و همراهی همه دستگاه‌های متولی است، گفت: بسیج مهندسین صنعت و معدن سپاه کازرون در قرارگاه صنعتی خاتم الانبیاء (ص) مشکلات واحد‌های تولیدی و صنعتی را به‌صورت کارشناسی و تخصصی بررسی و پیشنهادات و برنامه‌هایی را در راستای رفع مشکلات و به بازگرداندن این واحد‌ها ارائه می‌نماید و معتقدیم با یک برنامه‌ریزی مطلوب، چنانچه تعداد کمی از واحد‌های تولیدی نیز احیا شوند، گام موثری به لحاظ تولید ثروت، اشتغالزایی و توسعه شهرستان صورت خواهد گرفت.

مدیر بسیج مهندسین صنعت و معدن سپاه کازرون با اشاره به مهم‌ترین مشکلات واحد‌های تولیدی و صنعتی در سطح شهرستان گفت: عمده مشکل واحد‌های صنعتی، چالش‌های مربوط به تأمین مالی است که متأسفانه واحد‌های تولیدی و صنعتی همواره با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کنند.

او گفت: مشکلات زیرساختی، مسئله بازار، تأمین مواد اولیه، مالیات و ارزش افزوده و مسائل حقوقی از دیگر مشکلات عمده واحد‌های صنعتی و صنایع کوچک است.

شفیعی با اشاره به اینکه شرایط تورمی موجود و ضرورت خرید‌های نقدی، مشکل کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش واحد‌های تولیدی را تشدید کرده، یادآور شد: از جمله روش‌هایی که می‌توان با آن کمبود نقدینگی و تأمین مالی هدفمند واحد‌های صنعتی را پوشش داد، تأمین مالی توسط بانک‌ها است، اما دشواری تأمین مالی از بانک‌ها در کنار غیرقابل پیش‌بینی بودن بازار و تغییرات قیمت و همچنین قوانین و مقررات متعدد و دست و پاگیر و تأمین مواد اولیه از مهمترین موانع کسب و کار در شرایط کنونی به شمار می‌رود.

او از پایش و عارضه‌یابی بیش از ۵۰ شرکت تولیدی و صنعتی در سال «تولید، دانش‌بنیان واشتغال‌آفرین» توسط گروه جهادی شهید مصلحیان بسیج مهندسین صنعت و معدن سپاه کازرون خبر داد و گفت: در راستای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید تاکنون تعداد ۱۰ واحد تولیدی و صنعتی در قرارگاه صنعتی خاتم الانبیا مانع‎‌زدایی شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.