تولید ۲۳ هزار تن گوشت قرمز در کرمان

معاون بهبود تولیدات دامی استان کرمان گفت: تولید سالیانه گوشت قرمز از واحد‌های دام سنگین و سبک استان کرمان ۲۳ هزار تن است.

محمد علی اسماعیلی معاون بهبود تولیدات دامی استان کرمان گفت: استان کرمان دارای زنجیره کامل صنعت طیورگوشتی، شامل یک واحدمرغ اجداد به ظرفیت ۱۵۰ هزار قطعه و تعداد۳واحدمزرعه مرغ مادرگوشتی به ظرفیت ۴۶۶ هزار قطعه است.

او افزود: در استان کرمان، ۲۹ واحد مزرعه مرغ تخمگذار با ظرفیت قریب به ۲ میلیون قطعه و تولیدتخم مرغ سالیانه ۲۸ هزارتن با تکنولوژی روزدنیا درحال فعالیت هستند.

معاون بهبود تولیدات دامی استان کرمان بیان داشت: ۶۲۱ واحد مرغ گوشتی، به ظرفیت ۱۰میلیون قطعه با تولید سالیانه ۵۲ هزارتن گوشت مرغ درحال فعالیت و تامین نیاز استان هستند.

او تصریح کرد: استان کرمان از معدود استان‌هایی است که زنجیره کامل تولیدگوشت مرغ را دارد و از طریق شرکت تعاونی مرغداران مدیریت می‌شود.

اسماعیلی گفت: در زمینه صنعت دامپروری استان کرمان با توجه به وسعت و امکان تولید شیر و گوشت قرمز، تعداد ۶۸۰ واحدگاوشیری پرتولید با ظرفیت تولید سالیانه ۲۵۰ هزارتن شیر درحال فعالیت هستند که تعدادی از این واحد‌ها طی سال‌های اخیر به عنوان نمونه استانی و خصوصا کشوری معرفی شده اند.

برچسب ها: گوشت قرمز ، دامپروری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار