مرتضی صفری در این زمینه با بیان اینکه تعداد واحدهای بومگردی استان با برنامه ریزی مناسب و جذب سرمایه گذار از ۳۲ باب به ۱۰۰ باب در مدت یک سال میرسد، افزود: انجام سفرهای ارزانقیمت مورد تاکید وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی بوده و واحدهای بومگردی به دلیل بهصرفه بودن هزینهها یکی از مناسبترین گزینهها برای اقامت است.
وی ادامه داد: باید با نگاه علمی وحرفهای همراه با تعهد، بهرهوری ادارهکل را افزایش داد و ایجاد تعامل با دستگاهها و نهادها یکی دیگر از اولویتهای رؤسای شهرستانها است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی افزود: با برگزاری جلسات مستمر با شهرداری و شورای شهر ارومیه، سازمان منطقه آزاد ماکو، شهرداری و شورای شهر خوی، شهرداری و شورای شهر مهاباد به توافقات خوبی برای همکاریهای مشترک رسیدهایم.
صفری با بیان اینکه بسیاری از محوطههای ثبت ملی استان تعیین حریم نشده است، ادامه داد: در بازه زمانی ۲ ساله باید بتوانیم تپهها و محوطههای تاریخی استان را تعیین حریم کرده و تابلوهای میراثفرهنگی را در این مکانها نصب کرد که البته برای این امر مهم نیاز به جذب اعتبارات مناسب از منابع ملی و استانی است.
وی گفت: برنامهریزی مناسب و خلاقانهای برای ایام نوروز انجام شود چرا که امسال ایام نوروز متقارن با ایام ماه مبارک رمضان بوده و برنامهریزی مناسب این روزها را میطلبد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی گفت: ایجاد خوشه در حوزه صنایعدستی باید ایجاد شود و تعداد رشتههای صنایعدستی در این طرح در فاز اول پنج رشته در نظر گرفته شده است.
صفری تصریح کرد: پس از انجام خوشهبندی آموزش و ترویج این رشتهها، بازاریابی و تشکیل تعاونیهای صنایعدستی در دستور کار خواهد گرفت و به نظر میرسد با اجرای این طرح دو مشکل عدم وجود بازار و حاشیه سود پایین حوزه صنایعدستی رفع خواهد شد.
وی تشکیل و تقویت انجمنهای میراثفرهنگی در تمام شهرستانها و روستاهای استان، پیگیری مصوبات سفر استاندار به شهرستانها، تهیه پیوست فرهنگی و رسانهای مناسب، توجه ویژه به استفاده از ظرفیتهای فضای مجازی و را از جمله دیگر اولویتهای پیگیری رؤسای ادارات شهرستانها برشمرد.