رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: طی دو هفته اخیر حدود ۷ هزار و ۵۰۰ تماس با مرکز اورژانس پیش بیمارستانی استان برقرار شد که در مجموع منجر به انجام یک هزار و ۱۰۰ ماموریت شد.

دکتر ارسلان خالدی فر افزود: در ماموریت های اورژانس ۲۱۰ مورد مربوط به حوادث ترافیکی و حدود ۱۱۰ مورد مربوط به مسمومیت‌های ناشی از استنشاق گاز منوکسید کربن بوده و با توجه به بارش‌های نزولات آسمانی و مسدود شدن برخی جاده ها، ۳۸۰ ماموریت جهت انتقال بیماران و مادران باردار در مناطق سخت گذر استان انجام شده است.

به گفته وی، طی این مدت ۱۰ مادر باردار از طریق بالگرد اورژانس هوایی و ۳۰ مادر باردار از طریق امداد رسانی زمینی به مراکز درمانی منتقل شدند.

دکتر خالدی فر با اشاره به هماهنگی‌های انجام شده از طریق خانه‌های بهداشت و مراکز بهداشتی و درمانی، از انتقال ۵۰ مادر باردار با پیگیری‌های روسا، کارشناسان و بهورزان به مناطق امن خبر داد.

به گفته وی، طی این مدت ۶ بیمار و مادر باردار با توجه به مسدود بودن گردنه چری و عدم امکان انتقال بیماران از این مسیر به مراکز درمانی استان از گردنه تاراز جهت دریافت خدمات درمانی به استان خوزستان اعزام شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری افزود: در راستای مدیریت بحران پیرو اطلاعیه اداره کل هواشناسی استان ضمن اعلام هشدار اولیه بارش از یک هفته پیش از شروع بارش‌ها به تمامی مراکز بهداشتی و درمانی و پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ شهرستان‌های ۱۰ گانه، آماده باش کلیه بیمارستان‌های استان، اقدامات لازم جهت انتقال مادران باردار، بیماران در معرض خطر و نیازمند خدمات درمانی مستمر به مناطق امن انجام شد.

وی، اضافه کردن دو دستگاه آمبولانس به پایگاه اورژانس ۱۱۵ چلگرد، احصا، پیگیری و ارسال دارو‌های مورد نیاز درمانگاه‌های مناطق سخت گذر و صعب العبور، تعیین نیرو‌های انکال و اضافه کردن نیرو در پایگاه‌ها در هر شیفت کاری، تعیین مدیر آنکال جهت کلیه واحد‌های شهرستان‌های تابعه، تعامل و انجام هماهنگی با راهداری‌های مستقر در مناطق صعب العبور را از دیگر اقدامات انجام شده در راستای مدیریت بحران و پیشگیری از حوادث احتمالی در پی شرایط جوی و بارش‌های اخیر در استان برشمرد.


بیشتر بخوانید


وی اضافه کرد: همچنین سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه و ریاست مرکز بهداشت استان هم اکنون در شهرستان کوهرنگ و جلسه کمیته بحران حضور پیدا کرده و رئیس اورژانس ۱۱۵ و مدیریت حوادث دانشگاه جهت بازدید از پایگاه‌های اورژانس در منطقه مستقر شده و ضمن مصوب نمودن تشکیل کمیته بحران دانشگاهی و تاکید بر نظارت بر پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ شهرستان‌های ۱۰ گانه، ارتباط با سایر دستگاه‌های خدمات رسان برای احصا مشکلات حوزه بهداشت و درمان و رفع آن‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن برقرار است.

وی با اشاره به وجود ۱۶ دستگاه آمبولانس کمک دار و شاسی بلند بودن تعداد معدودی از این دستگاه‌ها در چهارمحال و بختیاری، با توجه به مناطق سخت گذر در چند شهرستان از وزیر درخواست دستور مساعد جهت افزودن آمبولانس کمک دار برای استان نمود.

دکتر خالدی فر در ادامه یادآور شد، هم اکنون ۵۶ پایگاه اورژانس ۱۱۵ در استان با دو دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۸۴ دستگاه آمبولانس و حدود ۴۰۰ نیرو در استان فعال می‌باشد.

وی در پایان با اشاره به همکاری خوب دستگاه‌های خدمات رسان بویژه راهداری‌ها و جمعیت هلال احمر، از انجام بیش از ۵۰ ماموریت امدادرسانی توسط هلال احمر طی بارش نزولات آسمانی در استان خبر داد.

 

برچسب ها: اورژانس ، برف و کولاک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
بازفتی
۱۱:۰۴ ۲۸ بهمن ۱۴۰۱
پایگاه های امداد و نجات و اورژانسهای جاده ایی و پایگاههای امداد کوهستان و پاسگاههای امداد هوایی در استانی همچون استان کوهستانی ما میباید چندین برابر افزایش یابند و پایگاه‌ها و راهداری ها مجهز به تجهیزات و امکانات و ماشین آلات سنگین و آمبولانس و مجهز به امکانات و تجهیزات امداد هوایی هم در بعضی از نقاط غرب و شمال استان گردند
آخرین اخبار