شهردار شهر مرزی باینگان از توابع شهرستان پاوه، گفت : شهرداری باینگان با سرمایه‌گذاری ۱۶ میلیارد ریالی در کارخانه تولید شن و ماسه و افزایش تولید روزانه آن به نزدیک ۳۳۰ تن در فاز اول، به درآمد پایدار دست یافته و سبب افزایش ۳۳۰ درصدی درآمد‌های شهرداری شده است.

جلیل نویدی شهردار شهر مرزی باینگان در نشست هم اندیشی شهرداری و شورای اسلامی شهر با شهروندان، به ارائه گزارش عملکرد ۱۶ ماهه شهرداری و تشریح برنامه‌های راهبردی کوتاه مدت و میان مدت پرداخت و گفت : تعمیر و راه‌اندازی یک دستگاه بولدوزر پس از بیست سال، تعمیر یک دستگاه لودر پس از ۹ سال، بهسازی و تعمیر هشت باب ساختمان مسکونی و اداری، جذب یک دستگاه بیل مکانیکی ۲۲۰ زنجیری، تحقق ۱۰۰ درصدی بودجه شهرداری در سال گذشته و پرداخت به روز حقوق و مزایای پرسنل از مهمترین اقدامات شهرداری باینگان در این مدت است.

شهردار باینگان در زمینه برنامه‌های راهبردی این شهرداری با اشاره به آغاز سامان دهی ورودی و خروجی شهر باینگان با اعتباری ۴۰ میلیارد ریالی، گفت: احداث پل دره «سهور» و اتصال دو سمت این معبر حیاتی، آسفالت معابر، ترمیم و توسعه پارک تفریحی «شیوسر» و نوسازی ماشین آلات سبک و نیمه سنگین دیگر برنامه‌های در دست اقدام این نهاد است.

نویدی اولین اقدام شهرداری در طی این مدت را آسیب شناسی نقاط ضعف و کاهنده آهنگ فعالیت عمرانی اعلام کرد و افزود: در این راستا برگزاری دوره‌های بازآموزی برای نیرو‌ها و به کارگیری نیرو‌های تازه نفس و تخصصی اولین اقدام شهرداری بود.

شهردار باینگان، شهرداری را متعلق به شهروندان دانست و تصریح کرد: پیشبرد اهداف ترسیم شده فقط با مشارکت موثر عامه مردم محقق می‌گردد.

کشت انواع صیفی‌جات در سرپل ذهاب

مدیرجهاد کشاورزی سرپل ذهاب گفت: کشت انواع صیفی‌جات شامل گوجه فرنگی، خیار و سیب‌زمینی در سطح ۶۰۰ هکتار از مزارع این شهرستان آغاز شد.

نعمت دارابی افزود: پیش بینی می‌شود در سال زراعی جاری تولید محصولات گوجه فرنگی، خیار و سیب زمینی در شهرستان حدود ۲۱ هزار تن باشد.

وی اظهار کرد: برداشت محصول از مزارع صیفی‌جات شهرستان از اردبیبهشت ماه سال آینده آغاز می‌شود که متوسط برداشت محصول از مزارع ۳۵ تا ۴۰ تن در هر هکتار است.

مدیر جهاد کشاورزی سرپل ذهاب گفت: کارشناسان کشاورزی راهنمایی‌های لازم درباره کاشت، داشت و برداشت، میزان سم پاشی و آبیاری محصول را در اختیار کشاورزان قرار می‌دهند.

کشت فلفل شیرین آغاز شد

رئیس جهاد کشاورزی قصرشیرین از آغاز کشت فلفل شیرین در سطح ۷۴ هزار و ۵۰۰ متر مربع از گلخانه‌های این شهرستان خبر داد.

جبار خدامرادی افزود: پیش بینی می‌شود از سطح گلخانه‌های زیر کشت فلفل این شهرستان در مجموع یک میلیون و ۱۱۷ هزار و ۵۰۰ تن محصول برداشت شود.

وی اظهار کرد: کشت فلفل جایگزین کشت گلخانه‌ای محصول خیار می‌شود که در هر متر مربع به طور میانگین ۱۵ تن محصول برداشت می‌شود.

رئیس جهاد کشاورزی قصرشیرین، نرخ فروش محصول فلفل شیرین را به طور میانگین ۱۸ هزار تومان بیان کرد؛ و گفت: این شهرستان مرزی با توجه به اقلیم مناسب و آب و هوای بسیار خوب مستعدترین منطقه استان کرمانشاه برای کشت و تولید محصولات گلخانه‌ای است.

خدامرادی گفت: کشت فلفل از نیمه دوم بهمن ماه در شهرستان قصرشیرین آغاز و برداشت این محصول هم از اواخر فروردین ماه شروع می‌شود و تا اواسط تیرماه ادامه می‌یابد.

او اضافه کرد: نیاز به هزینه کم نگهداری، شرایط آب و هوایی مناسب و نوبرانه بودن محصول از مزایای کشت این محصول در گلخانه‌های قصرشیرین است.

رئیس جهاد کشاورزی قصرشیرین، اضافه کرد: وجود مرز‌های خسروی و پرویزخان در شهرستان قصرشیرین فرصتی مناسب برای صادرات محصولات گلخانه‌ای قصرشیرین است که با توسعه گلخانه‌ها می‌توان شاهد رونق تولید محصولات گلخانه‌ای و کشاورزی در این منطقه باشیم.

خدامرادی اضافه کرد: هم اکنون ۵۰ نفر به طور مستقیم در سطح گلخانه‌های قصرشیرین مشغول فعالیت هستند.

رئیس جهاد کشاورزی قصرشیرین گفت: این شهرستان مرزی با توجه به اقلیم مناسب و آب و هوای بسیار خوب مستعدترین منطقه استان کرمانشاه برای کشت و تولید محصولات گلخانه‌ای است که از مجموع ۵۲ واحد گلخانه‌ای این شهرستان هم اکنون ۲۴ واحد با سطح ۷.۵ هکتار فعال در مجتمع گلخانه‌ای شهید دکامی زاده و ۲.۵ هکتار آن به صورت پراکنده مربوط به شهرداری، بنیاد مستضعفان و منابع طبیعی در دیگر نقاط شهرستان واقع است .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.