رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: هنگام تصویب بودجه سالانه کشور باید بودجه‌ای برای اعطای وام به ناشران مدنظر باشد تا کار نشر را انجام دهند و با این کار کتابخوانی در جامعه رونق پیدا می‌کند.

آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم روز چهارشنبه در آیین افتتاح ششمین نمایشگاه کتاب دین در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی قم گفت: برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی باید با تقویت بنیه فرهنگی جامعه همراه باشد، چراکه انقلاب ما فرهنگی بود و وزن سنگین انقلاب در بعد فرهنگی آن خلاصه می‌شود.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان کرد: در جمهوری اسلامی ایران، اقتصاد، سیاست و اجتماع را با رویکرد فرهنگی تعبیر می‌کنند و اگر نمایشگاه کتاب دین را در مهد علم و دانش و فضیلت برگزار می‌کنیم هدف کلیدی باید آن باشد که بنیه فرهنگی جامعه ما تقویت شود.

او افزود: دشمن از ابتدای انقلاب فرهنگ را نشانه گرفته بود و در حوادث اخیر نیز همین گونه بود و دشمن سرمایه گذاری خود را از طریق فضای مجازی و ناتوی فرهنگی رسانه‌ای و تبلیغاتی متمرکز کرده بود تا بر تغییر فرهنگ جامعه تاثیر بگذارد.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: برگزاری چنین نمایشگاه‌های کتاب به فعال کردن چاپخانه‌ها و امکانات و تسهیلات برای ناشران منجر می‌شود.

او گفت: امروز تامین کاغذ ارزان برای مولف و ناشر یکی از کالا‌های اساسی است که در امور معیشتی جامعه قرار گیرد.

آیت الله حسینی بوشهری با تاکید بر این که باید بستر و شرایط کتابخوانی را فراهم کنیم گفت: آن چنان کار نشر و کتابخوانی باید در کشور توسعه پیدا کند که در قطارها، فرودگاه‌ها و هواپیما‌ها و پایانه‌های مسافری و در هر کجا که بشود برای مسافران کتاب‌های کم حجم و جذاب تهیه شده و در اختیار مسافران قرار گیرد و به صورت امانی آن‌ها را مطالعه کنند.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به این که تشویق و ترغیب مردم به کتابخوانی باید هدف از برگزاری نمایشگاه‌های کتاب باشد گفت: اکنون کتاب‌ها در شرایطی گران عرضه می‌شود و باید تخفیف‌های مناسب به مردم ارائه شود و وزارت ارشاد این فضا را ایجاد کند تا احساس کنیم خانه‌های مردم رونق دیگری با کتاب پیدا می‌کند و این مساله خوشحال کننده است.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تقویت روحیه و نشاط در میان نویسندگان را مهم قلمداد کرد و افزود: افرادی کتاب‌های زیادی نوشته اند، اما درگیر گرانی کاغذ هستند و هم چاپخانه و هم نویسنده دچار مشکل است و نویسنده‌ای که نشاط ندارد قلم روی کاغد نمی‌برد و معتقد هستیم جامعه اسلامی انقلابی و دینی باید دغدغه مندی نسبت به این مسائل داشته باشد.

او گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید با قامت استوار مسائل فرهنگی جامعه و کتاب و کتابخوانی را مورد توجه قرار دهد و در کمک به حل مشکلات پای کار باشد.

آیت الله حسینی بوشهری گفت: امروز ناشران و تولید کنندگان محصولات فرهنگی، رزمندگان جبهه فرهنگ کشور هستند و پاسداری از ارزش‌های فکری جامعه برعهده آنان است.

امام جمعه قم افزود: روزانه شبهات بسیاری در کشور گسترش پیدا می‌کند لذا باید در ناشران و نویسندگان، توانمندی ایجاد کنیم و وزارت ارشاد از آنان حمایت کند تا در برابر دشمن قوی باشیم.

آیت الله حسینی بوشهری تاکید کرد: کتاب‌هایی که به بازار عرضه می‌شود باید متناسب با شان نظام اسلامی و اسلام و آموزه‌های دینی باشد.

ششمین نمایشگاه کتاب دین امروز چهارشنبه با حضور ۱۱۰ ناشر و عرضه ۲۱ هزار جلد کتاب در محل دائمی نمایشگاه‌های قم افتتاح شد و تا یکم اسفند ادامه دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.